LA NOSTRA CABINA DE GRAVACIÓ

La sessió d’avui hem construït la nostra pròpia cabina de gravació. Hem utilitzat els plafons-pissarres per a dividir aula i construir un espai tancat on poder fer una sèrie d’exercicis d’escalfament de veu i lectura dels nostres guions. Hem aprofitat un llum que tenim a l’aula de dibuix per construir un sostre amb un paper i aconseguir millorar el silenci en aquest espai de gravació. A més a més, hem aconseguit certa intimitat per evitar les vergonyes…

En aquest espai de gravació hi hem situat el micròfon i l’ordinador per enregistrar la nostra veu i poder després editar aquesta gravació. Si us hi fixeu, també hem recuperat els gots personalitzats que vam treballar al començament de curs per poder humitejar la boca i aconseguir una bona dicció. Hem practicat els consells que en David (locutor de ràdio Banyoles) ens va donar en sessions anteriors.

En primer lloc hem fet una lectura dels nostres guions i després hem fet exercicis de lectura espontània per aconseguir nous significats dels textos que havíem escrit.

Hem treballat per equips. Mentre uns enregistraven el guió, la resta hem seguit amb la construcció de l’escultura de fang col·lectiva. Avui hem utilitzat estris de treball molt originals amb els quals hem pogut treballar les textures sobre el fang i aconseguir efectes diversos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *