Tirant endevant els projectes

Ens hem plantejat una sèrie de reptes i de contactes amb gent perquè és el que més agrada al nostre alumnat.

Com és la teva habitació? Amb peces de tetris s’han construït d’un manera imaginativa i divertida la seva habitació, hi destaquen el més important: els peluixos, són peces essencials per molts d’ells i elles, els pòsters, coixins, jocs… Un cop mostrades als companys, tots han posat en comú com els agradaria l’habitació a compartir per tots i aquest és el resultat:

L’habitació màgica que volem tots
Estem a punt d’entrar en aquest lloc . Porta gran, llit gran també al mig. Porta a la dreta que dona a una terrassa amb piscina.
Les parets de l’habitació són tintades de fosc de manera que no es pot veure res des de fora però sí des de dins; tenen tot de pòsters igual que al sostre. Hi ha un armari gran, estanteries amb còmics, llibres “A través de mi ventana”, jocs, PS5 i peluixos escampats per terra.
L’habitació és en un espai a part tipus centre comercial. La pecul.liaritat és que no hi ha gravetat si es vol, quan en tens ganes, flotes, i també pot volar, es pot desplaçar i així el paisatge va variant.
Tindríem una TV a la paret perquè es vegi bé des del llit estant. També tindríem una làmpada de leds de colors que es poden encendre segons els diferents estils de música que posem o picant de mans.
Hi ha una màquina de gelats galindaines.
La cuina és l’armari del qual hem parlat al principi, màgic també, des d’on es poden servir àpats deliciosos.
Bany amb jacuzzi: banyera-jacuzzi.

Aviat us mostrarem el següent projecte: contactar amb persones grans de diferents casals la correspondències per començar a coneixe’s i més sorpreses.

Una habitació ideal

L’espai és gran, el llit està al mig i també és gran. Hi ha una porta a la dreta que dóna a una terrassa amb piscina i una altra porta, també a la dreta, que dóna a un lavabo amb una banyera-jacuzzi.

Les parets de l’habitació són de vidre, per veure el paisatge i, quan vols que no entri llum, prems un botó i els vidres es tinten de color fosc, aleshores pots seguir veient el que hi ha fora, però des de fora no et poden veure. Alguns pòsters penjats al sostre. Hi ha un armari gran, que quan l’obres i entres et connecta amb un edifici amb infinites plantes, on hi pots agafar roba i, també, menjar deliciós. A l’habitació també hi ha estanteries amb còmics,  llibres com “A través de mi ventana”, jocs i la PS5. A la paret de davant del llit hi ha una tele i el terra està tot cobert de peluixos. Les llums són leds de colors que canvien al ritme de la música i s’encenen o s’apaguen, picant de mans. També hi ha una màquina de gelats galindaines.

La pecul.liaritat és que no hi ha gravetat,  si es vol, quan en tens ganes, flotes. I també, tota l’habitació pot volar, es pot desplaçar i viatjar per on tu vulguis, anant per mars i rius, pel cel, a través de munatnyes i, també, per l’espai, entre estrelles i planetes.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *