CONTAMINACIÓ

Estem preparant els últims retocs per a la contaminació a l’insititut.

A qui va adreçada?

Els alumnes de cursos superiors fins a 2n de Batxillerat entraran a un espai gran, al gimnàs per veure i admirar el treball dels nostres Residents pels ‘antics’ Residents. Serem unes 35 persones entre alumnat i professorat.

Aquí algunes fotografies de la sessió:

Un grup d’alumnes de l’optativa que es fa a 2n Creadors en Residència de 2n d’ESO van mostrar el dia 1 de març al gimnàs de l’institut la feina feta durant els dos primers trimestres a un grup d’alumnes ex creadors de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat.

La mostra s’anomena Contaminació, pel fet que es dona a conèixer el treball que aporten a l’institut. Va consistir a ensenyar records a través de la memòria: fotografies, àudios, entrevistes fetes a persones que s’estaven al parc Pegaso, explicaven els records propis i els del parc, que fa anys havia estat una fàbrica de cotxes.

L’exposició mostrada consistia a exposar d’una manera artística aquests objectes: fotografies en colors dels parcs que van visitar i fotografies en blanc i negre de les persones a qui van entrevistar, làmpades, mocadors, plantes, cordes, ninos… També van posar cadires perquè el públic visitant s’asseiés per contemplar des de diferents perspectives la seva obra. La llum influïa a fer un espai íntim, ple de reflexos i ombres.

A part d’aquesta part visual, uns quants alumnes anaven explicant com era l’habitació ideal mentre un altre grup d’alumnes la construïen amb peces de fusta. Seguidament, dues alumnes explicaven el que havien treballat i el que a partir del segon trimestre treballarien; un tema diferent.

Per acabar, tothom va seure en rotllana, es va establir un diàleg interessant, preguntes i van escriure a les llibretes d’artista les seves impressions i records.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *