PRESENTACIÓ “OS, PELL, CUIR / FUSTA, CIMENT, FANG”, al MUHBA Oliva Artés

Som un grup d’alumnes de 4t ESO de l’institut Caterina Albert que aquest curs hem treballat en el projecte “Creadors en Residència”, un projecte impulsat pel Consorci d’Educació de Barcelona i l’Institut de Cultura de Barcelona.

Aquest projecte ens ha donat la oportunitat de treballar amb l’artista Eulàlia Rovira durant tot el curs, hem investigat sobre el seu treball i hem pogut conèixer el treball d’una artista avui en dia. També hem treballat amb l‘ Associació A Bao A Qu que ha vingut a ajudar-nos alguns dies al llarg del curs i molt especialment aquests darrers dies.

Avui volem presentar-vos una acció que hem preparat amb la que volem posar de manifest i fer-nos preguntes sobre els temes que hem treballat i reflexionat amb l’Eulàlia Rovira a l’aula tots els dimecres.

Teniu a la vostra disposició fulls de mà informatius. Us demanem que mantingueu silenci al llarg de l’acció. Al final de podreu fer-nos totes les preguntes que vulgueu perquè segur que tindreu dubtes sobre que heu vist i sobre com hem treballat a l’aula. Nosaltres mirarem de respondre les vostres preguntes.

Us volem agrair molt la vostra assistència, i també volem agrair en especial a l’Eulàlia Rovira el treball i esforç i paciència  que ha demostrat cada dia.

També volem agraïra la Violeta Dentone perquè ens va ajudar a fer les escultures que formen part de la instal.lació, i a l’Agnès d’A Bao A Qu que ens ha ajudat i acompanyat aquests dies, a l’organització d’aquest espai Oliva Artés, per acollir-nos aquests dies i en general a totes les persones que fan possible ‘Creadors En Residència‘.

I abans de començar, però, us volem fer unes preguntes:

QUÈ PASSA SI MIREM DETINGUDAMENT CAP AVALL?

COM ÉS LA SUPERFÍCIE QUE ENS AGUANTA?

COM HA CANVIAT AL LLARG DEL TEMPS LA NOSTRA RELACIÓ AMB EL TERRA?

Comencem….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *