Fuga sonora. Obertura

“Fuga de sonora. Obertura” és una acció simbòlica que celebra que ja podem començar a trobar-nos i que les portes ja es comencen a obrir! Sobretot les de casa, però també les dels centres educatius i els museus. Durant el confinament, hem estat enregistrant elements del paisatge sonor de casa nostra. Amb aquestes gravacions hem fet una composició sonora. El dia de la reobertura de portes del Museu Nacional d’Art de Catalunya, la volem deixar sortir per les portes del museu, la volem fer volar cap enfora per alliberar-la.

Per seguir la RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE de l’acció:

>>Dimecres 10 de juny a partir de les 10.30h als perfils d’INSTAGRAM:

https://www.instagram.com/abaoaqu

https://www.instagram.com/museunacional

I dimarts 16 de juny, publicarem, l’enregistrament de l’acció en aquest mateix bloc i al web del Museu Nacuinal!

Fuga sonora. Obertura

Anna Dot EN RESiDÈNCiA a l’Institut Maria Espinalt

Amb els i les alumnes Júlia Aguilera, Irene Alemany, Pol Casanovas, Tristan Clemente, Héctor Fayos, Marc Ferrer, Elka Gallardo, Salma Idrissi-Ibrahimi, Daniela Martínez, Luca Perpinyà, Gael Prat, Pau Pujol, Tobias Rosenfeldt, Jordi Saumell i Erol Serrano i el professor Guillem Baladia.

Amb la col·laboració de Control Z i la contribució sonora de l’alumne Hugo Prat.

Realitzat en el marc de l’11a edició de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu.

La residència d’Anna Dot a l’Institut Maria Espinalt ha estat comissariada i coordinada per l’Associació A Bao A Qu i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *