Un gran descobriment…..sessió de disfresses!!!

Hem descobert que a institut tenim guardades moltes disfresses, encara no les havíem començat a utilitzar. Però quan les hem trobat ens hem tornat bojos, ens hem tarat completament!!!

Des que hem començat amb l’Anna continuament anem descobrint l artista que portem a dins

I és que disfressar-nos ens fa riure i ens agrada molt!!!!

INICI I ESCALFAMENT

Hem creat una rutina que a cada sessió utilitzem per començar, consisteix en fer moviments amb la mà dreta, l’esquerra, cintura, peu dret i peu esquerra. Comencem amb el numero 10 i anem baixant de número successivament cada ronda.

Ens serveix per situar-nos, escalfar, motivar-nos i concentrar-nos.

AVUI ESTIC…..

Sempre comencem fent un cercle i expressant amb un moviment com ens sentim cada día. Aquest exercici ens serveix per saber com estan els nostres companys i  fer més forta la nostra confiança.

Ens havíem oblidat de presentar-nos!!!

Aquests dies hem estat treballant tant que ni ens hem pogut presentar.

Som alumnes de 3r d’ESO de l’institut Montjüic  i aquest any la nostra residència la fa l’Anna Serrano, amb col·laboració del teatre lliure.

Alumnes de 3r d’ESO
Alberca Núñez Nerea, Bhattarai Soujan, Chojnicka Wiktoria, El Bouyousfi Abdelmoghit,  Garí Darder Marc, Gil Cuestas Àlex, Huaringa Calvet Saori, Khamouch Sbay Marwa, López Montero Danelson, Maleno Domínguez Julian, Martínez de la Cruz Juan, Mercedes Martí Miriam, Monzó Espinosa Claudia, Quiñonez Infante Nathalia, Rizzetto Trujillo Marco, Rodríguez Blas Raquel i Serrano Giménez Mireia

Professors
Vicent Santamaria i Imma Solé

Veritat o mentida

Una de les activitats que l’Anna ens va proposar i que més ens va agradar es titula “Veritat o Mentida”.

Consisteix en explicar dues petites històries personals, una és veritat i l’altra és falsa. Com més detalls expliquis i més dissimulis millor perquè l’objectiu és generar el dubte als companys.

      

Els nostres somnis

La setmana passada a en residencia l’Anna no va venir, la va substituirella l’Alicia.

Vam escalfar una mica, com sempre, caminant per l’espai fent les consignes que deia l’Alicia amb cada número. Després en rotllana vam expressar amb el nostre cos el que sentíem, més tard, ens vam seure en rotllana i cadascun va dir una cosa diferent que havíem fet amb l’Anna a les sessions anteriors. Per últim vam fer un exercici de pinya caminant tots junts i copiant els moviments del que estava davant, per acabar ens vam seure al terra i durant uns segons vam pensar en un somni que haguéssim tingut. L’Alicia ens va posar de tres en tres i vam representar un dels somnis del nostre equip.

A continuació us presentem els somnis que hem tingut. Us convidem a escoltar els àudios, que son interessants.

  • Somni Miriam
  • Somni Saori
  • Somni Marc
  • Somni Marwa
  • Somni Claudia
  • Somni Alex
  • Somni Julian