MAKING OFF

En la passada sessió va venir un càmera  per fer un  making off del procés que estem fent abans de l’obra final, ens van entrevistar a 3 de nosaltres i a un professor nostre. Ens van fer diverses preguntes relacionades amb el projecte i ens van gravar mentre fèiem algunes dinàmiques.

Les preguntes majoritàriament es tractaven de:

Com estem fent el procés de creació?

Si ens esta agradant?

Que ens esperem del resultat final?

 

REPRESENTACIÓ A PARTIR D’IMATGES

Fa unes setmanes, l’Anna ens va separar per grups de 3 o 4 i

ens va ensenyar diferents fotografies per representar una historia.

El nostre grup estava format per la Claudia Monzó,Marc Garí, Nerea Alberca i Soujan.

Les dues fotografies que ens va ensenyar per representar una historia:

 

 

L’història que vam pensar era que una persona matava a dos persones i feia com si no passes res i tingues empatia.

 

Aquests són els resultats:

REPRESENTACIÓ A PARTIR D’IMATGES

 

Aquestes dues imatges ens han inspirat a fer una petita representació com si anéssim a un parc aquàtic que esta a l’espai .

Vam fer que erem dos humans de diferents épocas y un alien que feia de presentador en un anunci.

    

Representació a partir d’imatges

Ens vam dividir en 6 grups de 3, l’Anna en va donar 2 imatges diferents i a partir d’aquestes vam haver de fer una representació. A nosaltres ens va tocar: una de Operació Triomf i una altra d’un home disfressat de dimoni.

               

Nosaltres a partir d’aquestes imatges vam fer una obra de teatre sobre una noia que volia ser famosa, rica i triomfar al món de la música, va conèixer a una cantant que havia venut  la seva ànima al dimoni, el tracte consistia :  mai seria feliç i mai es sentiria estimada a canvi de fama, diners i triomf.

 

Julian Maleno, Wiktoria Chojnicka, Saori Huaringa

 

representació a partir de imatges

En una de les sesions amb la Anna, vam fer grups i a partir de dues imatges vam fer un “mini teatre” amb disfreses i tot, al nostre grup (Raquel, Anderson i Mireia) ens va donar les següents imatges:

    Amb aquestes dues imatges vam interpretar la següent historia:

Era una bruixa que tenia  sota els seus encanteris a una nena, la podia manejar com una marioneta, o sigui com ella volia, lo que la

bruixa no sabia es que tenia una ombra contra ella, en revenga la volia matar, per qué un dia ella li va fer a l’ombra, llavors aquesta un dia va anar a la bruixa i la va matar, per qué estava veient que li estaba fent lo mateix a la nena, amb la bruixa morta la nena va quedar lliure, pero va estar uns dies insconcient.

Aqui us deixem unes fotografies de la representació:

 

 

REPRESENTACIÓ A PARTIR D’IMATGES

DESPRÉS D’UN DESCANS MERESCUT TORNEM AMB LES PILES CARREGADES I PLENS D’ENERGIA 

BON ANY A TOTHOM!!! 🙂

 

Vam fer una representació de imatges a a partir d’unes fotos que va escollir l’Anna . Teniem que disfressar-nos i interpretar una cosa segons la imatge que ens havia tocat.

A nosaltres (Moghit, Miriam, Nathalia) ens va tocar l’imatge d’un gat i una ballarina de flamenc, per el que vam decidir interpretar a uns gats que es posaven a dues potes i feien un pas de flamenc

GAT

 

 

 

NOSALTRES BALLANT FLAMENC

BALLARINA DE FLAMENC

NOSALTRES FENT DE GAT