COR I CORIFEU

En aquesta sessió vam a agafar parts de diferents texts que vam escriure nosaltres i els vam representar en dos grups.  Cada grup tenia diferents parts per representar amb un corifeu.

L’Anna va  ajuntar diferents frases de la nostra escriptura automàtica i vam memoritzar -les  amb diferents tons de veu i moviments. La dicció, l’entonació, la respiració són importants per poder fer una bona interpretació

 

La Claudia va fer de corifeu per tot el grup, utilitzant moviments senyalitzant: velocitat, intensitat, pauses, respiracions.

Aquest recurs l’utilitzarem pel nostre espectacle final.

Visionant Espectacles

Aquest dia l’Anna ens va posar vídeos d’espectacles que ha dirigit ella, on van actuar companys seu. Per veure quin seria el concepte del teatre no convencional i com seria mes o menys l’espectacle que nosaltres farem als final.

Es important i s’aprèn molt veient actuar actors professionals.

 

 

 

Mapes de nosaltres mateixos

A una de les sessions, vam haver de dibuixar un mapa de nosaltres mateixos, havíem de posar com i on ens sentíem, després ho explicàvem als nostres companys, així són alguns dels mapes que vam fer:

Historia en pantalla

Hem fet una sessió amb el mòbil,  ens vam ajuntar per grups on al menys una persona podia gravar la pantalla, es una eina del mòbil per gravar tot el que fem amb el mòbil, no tots la tenen.

Vam haver d’explicar una historia inventada utilitzant la pantalla del mòbil mentre es gravava i quan vam acabar li vam passar a l’Anna i va reproduir els vídeos amb un projector

 

 

 

 

 

Escriptura Automàtica

Hi ha una activitat que fem molt sovint i s’anomena escriptura automàtica.

A vegades ho fem amb música i a vegades sense.

Amb el mòbil escrivim sense pensar durant 4 minuts, aquí us deixem unes mostres.

                          

                 

                   

                                      

                             

Confiança

En aquest dia vam fer un exercici de confiança on ens posar en una rotllana i una persona es ficava enmig amb els ulls tancats i tenia que deixar-se caure cap als costats i els demés no la deixaven caure.

Necessitàvem aquest exercici perquè hi ha vegades que hi ha crisis de grup i sense la confiança no fem res.