Creadors En residència Salvador Espriu

Desprès d’un aterratge prou interessant durant aquesta avaluació, per fi podem fer servir aquesta finestra al mon i mostrar les activitats i sortides que anirem penjant durant el curs.
Amb la nostra estimada guia i creadora, Matilde Amigó, els alumnes de 4r ESO A, de l’institut Salvador Espriu, estan experimentant sobre la relació de l’art i la ciència.
A partir de la visita al CCCB de l’exposició “Ciència Fricció“, la Matilde ens va presentar la seva obra artística i va proposar al grup fer un curtmetratge amb aquesta temàtica.

Us deixem un recull de les activitats, sortides i algunes primeres petites creacions fetes durant aquest trimestre.

Esperem que us agradi!

Sortida a l’exposició “Ciència Fricció” 13/10/2021

1ª ACTIVITAT: L’EXPRESSIÓ DEL COS.

La idea era formar amb parella tres figures, sincronitzant els moviments. L’objectiu principal, treball en equip i cohesió de grup. Aquí teniu alguns vídeos d’aquesta sessió.

ACCIÓ!

I desprès d’algunes sessions més, la nostra artista, la Matilde Amigó, ens va mostrar les seves obres. A partir del seu projecte “Marcials”, vam formar grups reduïts per començar a treballar en petits treballs amb aquesta temàtica: la possibilitat d’una nova humanitat a Mart, i amb aquesta premissa: Què volem fer? Com? I amb quina finalitat?

De moment, us podem mostrar alguns pòsters i esperem gaudir dels resultats ben aviats:

A la última sessió del trimestre vam fer una activitat molt interessant que versa sobre la confiança i la percepció amb els sentits (menys la vista). Amb parelles, una persona havia de guiar a l’altra amb els ulls tapats. la idea era percebre el món d’una altra manera.

Un recull de fotos:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *