Contaminació

A la sessió de contaminació, vam mostrar el nostre projecte d’una manera diferent a la resta de professors del centre, a una treballadora del museu del disseny de Barcelona, i dues persones del CRP (centre de recursos pedagògics).

Vam fer un viatge a través del nostre projecte, explicant sensacions i sentiments a part del que havíem fet. Cada persona va explicar un tros del projecte. Vam ambientar la sala amb llums i saltant a l’inici perquè sembles l’enlairament d’una nau espacial, vam fer-ho d’una manera molt visual, amb imatges, dibuixos, etc… 

Com a la sala hi havia 4 parets, vam decorar cada paret amb unes quantes parts del projecte: En la primera paret vam fer un Timeline que reunia tot que haviem fet durant el primer trimestre, com podria ser les fotos de l’objecte que ens recordes a  casa fins a l’exposició ”Que Amaga Aquest Silenci”  

A la segona paret, vam exposar uns dibuixos i unes cartes que vam fer com si estiguéssim a l’espai molt lluny de casa i que el que veiéssim per la finestra, ens portes a escriure una carta a algú que trobéssim molt a faltar de la terra.

A la terçera paret, hi havia una carta conjunta que vam fer a partir de les cartes individuals (les cartes de la segona paret), vam posar diferents frases de cada una de les cartes i vam gravar-la amb les nostres veus per després reproduir-la per a les persones. 

En la quarta paret vam fer una representació del primer pas a la lluna, i vam explica la importància que va tenir aquest primer pas per a la humanitat, per fer aquesta representació vam decidir agafar un gran paper marró on vam marcar els nostres peus que representaven el primer, dins d’aquests peus vam escriure les frases que nosaltres diríem en arribar a la lluna.

Abril i Arlet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *