SESSIÓ DE CONTAMINACIÓ

El passat dia 8 de febrer vam fer “la sessió de contaminació” davant de l’equip docent de 4t. En aquesta sessió vam muntar  una instal·lació-performance que feia referència al globus com a element lúdic i simbòlic. Creant una escultura viva i efímera formada per bosses d’escombraries unides, amb una estructura que representava mitja aula de dibuix, jugant amb l’espai, amb l’ocupació d’un espai, el buit, el moviment, l’aire que ens envolta… En aquest acte es va veure la participació i el treball dels alumnes a la creació d’una obra d’art contemporània guiats per l’artista Natalia Domínguez.

A partir de la pregunta de què és un globus vam arribar a diferents coses. Primer la definició de què és un globus; un objecte esfèric de plàstic ple d’aire  que serveix per decorar , jugar…inclús si l’omplim d’heli pot volar.

El nostre globus representa un espai que no hi havia en aquells moments. Per nosaltres simbolitza; la llibertat , la terra, l’infinit, la filosofia, el pulmó, el cerimonial, el joc o la diversió i l’aire que ens envolta…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *