Una sessió al Centre Cívic

Aquell dia vam anar al Centre Cívic de Trinitat Vella a practicar diàbolo i trucs .

Primer de tot vam escalfar tot el cos amb moviments i també vam començar a estirar-nos, després vam fer alguns trucs amb el diàbolo. A continuació vam formar grups de dues persones . Ens havíem passar el diàbolo de l’un a l’altre. Ens costava molt, però havíem de practicar. Després el Dídac i la Teresa ens va ensenyar trucs per a fer a casa i els deures eren practicar-los per la propera setmana. Seguidament, vam ajuntar-nos tot el grup per a fer una fila per passar-nos el diàbolo des del començament de la fila fins al final. Ens queia a vegades i havíem de tornar a començar. Era divertit, ens ho vam passar molt bé.

Finalment, ho vam recollir tot i el Dídac ens va fer un truc molt difícil. Ens va sorprendre. Després ens va fer uns altres trucs per a practicar a casa. A continuació ens vam acomiadar del Dídac i la Teresa fins la propera sessió i vam marxar cap a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *