Sessió , dimecres 25 de novembre de 2020

La sessió de l’altre dia la vam començar a la sala d’ordinadors, que en el nostre institut es diu ART-TIC. En Dídac i la Teresa ens van ensenyar com iniciar una sessió al blog creant-nos el nostre propi perfil, vam parlar també sobre crear-nos cadascú el nostre propi canal de YouTube per a publicar els nostres vídeos en privat, ja que no volem que ningú els vegi (fins que estiguin editats). També ens van ensenyar el programa d’edició que utilitzarem, el DaVinci Resolve per a l’ordinador i el BeeCut per a mòbil, que pel que es veu són fàcils d’utilitzar, té moltes eines d’edició, entre elles correcció de color als vídeos, efectes visuals i post-producció d’àudio . Vam estar tota la primera hora de la sessió als ordinadors.

Després vam sortir darrere de l’institut a utilitzar els diàbolos, el meu moment preferit dels dimecres. Ens van ensenyar un nou truc que no sé com es diu, però jo li posaria ”El llit elàstic”. Em sembla una mica estrany fins al punt que no sé com explicar-ho amb paraules, però ho intento amb un àudio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *