Sortida a llocs emblemàtics de BCN.

Alguns alumnes d’Aula Oberta vam parlar sobre fer una sortida fora de l’horari escolar i durant les vacances de Nadal a llocs emblemàtics de la ciutat comtal amb el nostre professor de català.

Així doncs el 23 de desembre vam sortir a fer pràctiques amb el diàbolo a llocs emblemàtics de Barcelona amb alguns companys i el professor. Primer vam quedar a Arc del Triomf per fer les nostres primeres fotos i els nostres primers vídeos de les pràctiques, vam baixar pel Passeig de Lluís Companys fent exercicis de diàbolo en cadena fins al Parc de la Ciutadella per fer més trucs, més fotografies i més vídeos. Davant de la fontana i l’estany que hi ha a la Ciutadella, vam intentar fer un vídeo de tots junts amb el diàbolo amb entrades i sortides del camp de gravació, però fèiem molts errors i havíem de repetir el vídeo una vegada i una altra d’entrada . Vam fer una parada davant del Parlament de Catalunya per fer unes fotos amb el diàbolo. Allà no ens vam atrevir a fer trucs de diàbolo ja que els mossos d’esquadra ens vigilaven. Del Parc de la Ciutadella vam anar a la Platja de la Barceloneta per a fer fotos a l’Hotel W i gravar-nos a la platja.

Va ser un matí molt intens i vam caminar molt.

Algunes de les fotos i els videos de la sortida hem penjat al nostre compte d’Instagram https://www.instagram.com/diamalaborsxyz/Arc del Triomf
Platja de la Barceloneta
Parc de la Ciutadella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *