Sessió sense el Dídac i la Teresa (Mosaic)

El dimecres  el Dídac i Teresa ens van deixar de deures sobre la baralla de galls o FMS tres coses positives i tres negatives i després , ells havia creat una improvisació per a practicar els trucs i teníem que haver-hi 1 en la primera fila fent un truc en la segona fila teníem que haver-hi 2 persones tenia que donar velocitat al diàbolo per a després que surti el primer passar un amb el diàbolo amb velocitat per a fer un truc i en la tercera fila teníem que haver-hi 4 persones amb el diàbolo a la mà per a esperar que es desocupar la segona fila per a donar-li velocitat al diàbolo i havia a les cantonades uns triangles perquè el de la primera fila espera que es desocupar la tercera fila per a poder entrar i desprès d’estar practicant la improvisació teníem que fer cadascun els seus 5 moviments amb start i stop i desprès teníem  que recrear els trucs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *