Parc de la Trinitat Vella-Plaça de la Trinitat

Era un dimecres, un dia assolellat, vam anar al Parc de la Trinitat Vella a fer fotos amb una copa de diàbolo enganxada a una càmera. Ens vam dividir en dos grups: la Teresa s’emportava a quatre alumnes per a fer fotografies d’elements del paisatge amb el diàbolo-càmera. El Dídac es va quedar amb els altres practicant trucs de diàbolo. Amb la Teresa vam començar a passejar pel parc per prendre fotos al nostre voltant. Vam agafar les coses i vam anar a la plaça de la Trinitat per practicar el nostre espectacle i perdré la vergonya davant del públic. Vam començar i cada vegada s’acostava més gent per veure la pràctica que és part del nostre espectacle, alguns ens vam posar nerviosos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *