Sortida a L’INS Barri Besòs

El dijous 27 de maig vam anar a fer la contaminació a l’INS Barri Besòs. Va ser un dia una mica mogut, anar des de Trinitat Vella fins a la parada de tram Maresme. No va ser un viatge difícil, però es triga una mica, uns vint/trenta minuts. Quan vam arribar, vam anar a un parc a esmorzar per a entrar preparats. Ja en el pati de l’institut, vam veure una ”preview” d’un duo que es deia ”Lazuz”, una paraula hebrea que equival a ”moure’s”, el duo estava format per Itamar Glucksmaan i Ron Beeri, dos artistes israelians que juntaven el món dels malabars i les acrobàcies en cadascun dels seus números.

El grup Lazuz actuant al pati de l’INS Barri Besòs
El grup Lazuz actuant al pati de l’INS Barri Besòs

Després d’això vam anar al gimnàs i vam procedir a donar classes de diàbolo als estudiants de 4t d’ESO de Barri Besòs, ja que ens trobem a la fase de contaminació de En Residència. Vam fer grups de tres/cinc persones i en cada grup hi havia un o dos dels integrants dels Diamalabors.xyz contaminant i ensenyant trucs de diàbolo. No va ser dificil, van agafar la tècnica ràpidament. Després d’una estona, ells ens van contaminar a nosaltres, ensenyant-nos a fer acrobàcies aèrees, com el trapezi o salts d’alçada caient damunt d’un matalàs gegant i gruixut.

Quan vam acabar, vam anar al Parc de Diagonal-Mar a jugar vòlei-diàbolo. Vam fer una xarxa amb dues cordes de nylon, ens vam dividir en grups de tres, i que comenci el joc. Jugàvem sota la reconfortant ombra d’un arbre, ja que feia un sol sufocant. En un moment entre partit i partit se’ns van penjar uns pals a l’arbre, no sabem com, però va passar. Vam tenir moltes dificultats per poder-los recuperar, tant va ser així que es van penjar uns altres pals en l’intent de despenjar els primers.

Vam passar uns bons moments junts.

Jugant vòlei amb diàbolo
Fent classes de diàbolo a l’INS Barri Besòs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *