Assajos de dimecres i divendres abans del Mosaic

El dimecres 2 de juny i el divendres 4 de juny vam estar assajant/practicant amb el Dídac i la Teresa al Centre Cívic de Trinitat Vella. Vam estar practicant les entrades de cadascun de nosaltres i què s’havia de fer dins el mosaic. Abans de començar a marcar les X vam fer un repàs perquè altres persones acabessin aliniant-se en el mosaic, altres feien moviments de cos amb els braços i un diàbolo a la mà per després passar-lo als primers que sortirien al mosaic. Vam seguir repetint fins que arriba el moment en què només cinc persones surten per començar el final i la resta seguir jugant al mosaic. Els tres primers sortirien a fer una mini actuació per començar a fer la base de la composició final, quan aquests tres acabessin, entrarien els altres dos, que farien el mateix.

Per acabar van entrant els altres companys a deixar els seus pals en equilibri i fent una composició amb els diàbolo .

Composició de diàbolos i pals de diàbolo al Mosaic.

El divendres hem fet el mateix que el dimecres només que hem sortit a la Plaça de la Trinitat Vella a fer una mini actuació pel públic de la plaça.

Mini actuació a la Plaça de Trinitat Vella.
Mini actuació a la Plaça de Trinitat Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *