26 de febrer de 2020

Sessió de contaminació

Hola a tots i totes! 

Avui hem fet la sessió de contaminació a l’institut!

La  sessió de contaminació consisteix  a donar a aconèixer i explicar el projeste que s’està fent a altres persones del centre. Enguany hem canviat el format i enlloc de fer aquesta presentació al claustre de professors ho hem presentat als nostres companys de segon de l’ESO. Igualment també han estat presents la gent de la Fundació Miró i del Consorci. Els alumnes  del projecte En Residència hem preparat dos recorreguts: 

  • Visita a l’aula  En Residència on treballem habitualment i hem ensenyat com fem el paper reciclat. També hem donat la possibilitat  que els nostres companys de segon d’ESO puguim experimentar i provar de fer paper.
  • Visitar la Sala d’actes per veure una amplia exposició de papers fets per nosaltres, els nostres llibres d’artista on es pot veure les activitats, treballs i evolució del projecte.

Aquesta sessió de contaminació ens ha servir per aprendre a exposar davant del públic i per perdre una mica la vergonya. A part, també creiem que ens ha servit per reforçar el grup i veure més clar el que hem fet fins ara.
Una bona experiència!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *