21 d’octubre

Avui hem conegut el treball de dos artistes: Juanan Requena i Pascal Mirande. Mitjançant els seus llibres d’artista hem conegut el seu procés de treball.

Ha estat especialment interessant el llibre del Juanan Requena ja que la Clara l’ha portat i l’hem pogut veure directament. Aquest llibre té unes possibilitats de lectura molt obertes i que donen lloc a la investigació com una eina de joc; es converteix en un objecte d’art, una experiencia física que crida al gaudiment des de diferents sentits: tàctil, visual, emocional… una crida a la descoberta. La creació, la fotografia i l’artesania van de la mà. Tot un repte!

Juanan Requena

https://vimeo.com/nodetenerse

Pascal Mirande

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *