Visitem la Central del Circ!

Ningú de nosaltres havia estat mai a la Central i, si hem de ser sincers, ni sabíem de la seva existència.

Va ser una visita molt aprofitada: vam veure l’espai i, ens va sorprendre molt l’entrenament d’alguns artistes,

i vam tenir l’ocasió de penjar-nos d’un trapezi de veritat enlloc de penjar-nos de les porteries i espatlleres del gimnàs.

Ara sabem, per la nostra pròpia experiència, que costa molt esforç i treball fer tot el que fan a dalt d’un trapezi. També va ser evident que tenim molt poca paciència i que ens costa molt reconèixer que tot requereix de temps i de pràctica. Volem els resultats immediatament i això no sempre es possible.

VISITA A TOUR DE CARLA FARRENY AL MUSEU FREDERIC MARÈS

El divendres 9 d’octubre a les 12h vam assistir a l’assaig obert de Tour, de Carla Farreny. L’artista actua dins del programa ‘Creació i museus’, un festival que uneix a artistes i creadors/es amb els museus de Barcelona, interactuant amb les seves instal·lacions i els seus fons artístics. Enguany, aquesta iniciativa s’emmarca en la programació del Grec Festival de Barcelona, com a part del seu programa “De Grec a Grec”.

La Central del Circ i el Museu Frederic Marès col·laboren per presentar Tour. A partir de les col·leccions del Museu, es cerca un diàleg entre els objectes del col·leccionista, les declinacions del treball del torner (gerra cuita acabada-gerra de fang cru humida-gerra de fang cru seca), conjuntament amb les formes del cos suspès de la trapezista, la Carla.

La proposta va tenir dues parts:

-Primer vam veure una exposició de fotografia disposada a la Sala Femenina, dialogant amb l’espai museístic i les seves col·leccions, de la Marta Vilardell i desprès

– l’ actuació de la Carla Farreny i posterior conversa amb l’artista.

Treball amb màscares

Sempre resulta interesant saber com ens veuen els demés i com ens veiem a nosaltres mateixos. En aquesta sessió vam compartir, d’una forma especial, una mica de nosaltres mateixos al grup. Tots sabem que és important crear un bon equip!

D’aquesta manera ens veiem a nosaltres mateixos:

I així pensem que ens veuen els demés: