FINS I TOT LA FOSCOR Circ d’hivern a l’Ateneu Popular de Nou Barris

El dimecres 16 de desembre vam anar a veure l’espectacle del 25è Circ d’Hivern a l’Ateneu Popular de 9 barris, “Fins i tot la foscor”

Sinopsi de l’espectacle:

El Circ d’Hivern neix d’un procés de creació que es desenvolupa al llarg de l’any. Per aquesta ocasió tindrem a 6 artistes en escena d’un altíssim nivell tècnic, vingudes des de Catalunya, França, Itàlia i Dinamarca. Circ, dansa, música, teatre i esport ompliran l’escenari de l’Ateneu Popular 9 Barris, en un Circ d’Hivern que compleix 25 anys de creació.

En aquest 25è Circ d’Hivern es trobaran: l’experiència d’Eva i Philine en el camp del circ contemporani cap a un art performatiu i absurd, l’univers musical i estètic d’Emiliano Pino (música i performance), la teatralitat extraterrestre de Laura Espósito (corda volant), la presencia desconcertant de Julie Bergez (acrobàcia i contorsió), l’abordatge coreogràfic i pluridisciplinari de Junyi Sun (dansa), el dinamisme imperdible de Dominique Joannon (trapezi) i les fatals posicions d’Elise Bjerkelund (trapezi i contorsió).

Podem dir que no ens va deixar indiferents perquè mai havíem vist un espectacle de circ així:

“Me ha parecido chula la obra de teatro se nota que han practicado y esforzado mucho” Marta

Me ha parecido una experiencia única porque era mi primera vez viendo un espectáculo de ese tipo . Cuando entré al teatro hacia calor, habían más estudiantes de diferentes edades . Algunas escenas me gustaron, pero otras me aburrieron un poco . En conclusión me ha gustado ir al teatro , me ha parecido graciosa en algunas partes y me lo pasé muy bien , por cierto lo que más me gusto fue la chica que estaba con la cuerda . Jana

Per mi la obra va estar molt bé, hem va agradar molt la noia de la corda com es grunxava i els actors eren entretinguts. La obra anava sobre déu i els pecats va ser divertida la part de la mort que la agafaven dels peus. Laia

Al teatro m’ho vaig pasar molt bé entre mirava la obra i va ser molt divertida. Joel

La sortida ha estat guapa i l’ obra de teatre ens ha agradat especialment quan estaven al trapezi. Aram

Em va agradar tot, el rendiment va ser bo, però una mica incomprensible en alguns punts. Nika

A mi em va agradar l’ obra perquè està molt ben pensada. Em van agradar les televisions del principi i la corda volant. No em va agradar que a vegades els sorolls eren molt forts i em posava nerviós i era com una sensació de que el cos em vibrava. Però va ser xulo. Luca

És molt chula perquè és molt intensa ja que cada 15 minuts canvia totalment de tema, el actors eren súper seriosos y em va agradar molt. Eric

A l’acabar…

Y la actividad con el otro colegio me parecía difícil, pero cuando lo practicas, no tanto. Marta

Después cuando salimos del teatro nos fuimos al parque y nos encontramos con otra escuela que hacía la misma optativa, hablamos un rato y nos enseñaron a jugar al diabolo me pareció divertido y aprendí otra cosa que no sabía. Jana

Després la experiència amb el altre institut va estar molt bé i hem va agradar molt el diàbolo. Laia

El que més hem va agradar va ser aprendre a fer coses amb el diàbolo. Joel

Tothom va fer els seus “pinitos” amb el diàbolo tot i que al començament amb una certa timidesa, però poc a poc es va crear una molt bona relació entre els alumnes de tots dos centres i tothom va gaudir de la trobada. Va ser una bona jornada que intentarem repetir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *