Blanket-19

Aquest projecte tracta sobre crear una idea per tapar un lloc del institut i poder renovar-ho.

El nostre grup, composat per Alimatu Cande, Biel Navarra, Maria Igón, Martina Medina i Romina Desante, ha decidit fer un projecte que pot ser molt profitós. Consisteix en colocar mantes per quan faci fred. Hem dissenyat un moble amb tres calaixos i dins de cada calaix, quatre compartiments.

A cada moble es distribuiran les mantes per grup clase i curs, i disposaran de portes de vidre.

Cada curs disposaran d’una clau per classe, i d’aquesta manera les mantes quedarien distribuïdes d’una millor manera i estarien en un lloc segur.

Les mantes entrarien al pagament del material escolar a principi de curs i es rentarien una vegada per setmana a l’institut.

Conclusió: Aquest projecte podría ser molt eficient pels dies de fred en l’institut, sobretot ara amb el Covid-19, que hem d’estar amb les finestres obertes totes les classes.

Com es veurian els armaris
Cartell informatiu al pati

Els nostres cartells:

El nom del projecte és Blanket-19.

Blanket pot dir manta en anglès, i el 19 l’hem posat perquè hem fet el projecte pensant en el fred que tenim a classe gràcies al covid-19 ya que hem de estar amb les finestres obertes

Hem decidit posar els mobles a la fassana de l’institut, perquè trobem que és un espai bastant desutilitzat i una mica lleig, i volem aprofitar-lo.

Hem fet també el disseny d’un cartell amb un eslògan, i si finalment es fa el projecte pensariem més eslògans cridaners.

Alimatu Cande, Biel Navarra, Maria Igon, Martina Medina, Romina Desante.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *