Visita al Teatre Lliure

El 15 de desembre de 2020, el grup va canviar la ubicació de les sessions d’EN RESiDÈNCiA a l’institut per anar al Teatre Lliure de Montjuïc. Primer, es va fer una visita guiada a les instal·lacions del teatre. L’Alícia Gorina els va explicar l’origen del Teatre Lliure i els va conduir per un recorregut en què es van veure: la façana des de la Plaça Margarida Xirgu, la sala Miralls, la platea i l’escenari de la Sala Fabià Puigserver (que en aquell moment acollia l’escenografia de l’espectacle Les Tres Germanes del director Julio Manrique), l’Spiralift (el sistema i engranatge per modificar la disposició de la sala), la maqueta del teatre i el vestíbul principal.

Desprès, com que actualment el procés creatiu que s’està fent amb en Marc està relacionat amb “el treball i la remuneració”, prèvia petició i en petits grups, es va anar a enregistrar personal del teatre treballant. Van enregistrar treballadors fent la seva feina: al taller, a sastreria, a una sala d’assaig i a les oficines de producció i comunicació. L’enregistrament era de 2/3 minuts i no s’interferia en l’activitat que es duia a terme.

Per últim,  es van reunir tots a la Sala de Lectura del teatre on es van visionar un parell de digestions pendents. Un matí intens però ben interessant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *