SEGONA SESSIÓ A LA PODEROSA

El dia 24 de novembre, l’última sessió d’optativa el que vam fer en primer lloc, va ser moure’ns per l’espai, primer caminant normal, havíem de mirar als nostres companys i aguantar la mirada fins que ens allunyàvem. I cada cop havíem de caminar més lent, fins que ens vam aturar, amb els ulls tancats. En aquest moment havíem d’endevinar a quin lloc de l’espai estàvem, on estava el Jorge i on estaven els nostres companys.

Després vam estar llegint individualment uns poemes. Entre aquests poemes n’haviem de triar un, i a partir d’allà fer una sèrie de moviments seguint el poema que havíem escollit anteriorment. Amb aquesta sèrie de moviments aconseguiem crear un poema visual, el qual després vam haver de mostrar a la resta de la classe. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *