Anem a l’Espai 13 a veure “Vis” de Julia Spínola!

“Divendres 30 d’octubre vam anar a l’Espai 13 de la Fundació Miró. Estàvem molt emocionats perquè, per fi, després de dues setmanes intentant-ho ho vam aconseguir. Ens vam dividir en grups i mentre donàvem una volta per la Fundació Miró,  anàvem entrant en petit grup a l’Espai 13 on ens esperava la Júlia que ens va poder ensenyar la seva exposició” ( Mei i Ares).

L’espai era  diàfan i al voltant d’ell es distribuïen, quasi de forma imperceptible, variacions d’una mateix element escultòric, amb angles molt diferents i marcats per algun gest o petita  expressió gràfica .

 “ Vam trobar tres tubs de cartró sòlid ordenats al voltant d’un espai blanc on les obres ressaltaven i amb petits detalls, com taques de groc o verd que semblaven guiar el recorregut” ( Brittany i Nayeli)

Vam seure en rotllana en mig de la sala, semblava que aquella experiència formés part de l’exposició. Vam estar comentant  l’obra amb la Julia. Quin gust i privilegi poder gaudir d’una artista en l’entorn de la seva obra i poder-la comentar en directe.

Però també vam aprofitar per gaudir de l’obra de Miró.

“” Vaig sentir la força i la presencia que tenen el seus quadres, sobre tot quan els mires pausadament, sense intentar comprendre i captant tot el que és invisible” (Martina)

I per finalitzar vam passar també pel Museu Arqueològic. Va ser impressionat veure objectes de fa més de 5000 anys com ara una flauta o algunes escultures. Vam veure que malgrat els anys… potser no som tan diferents.

Ha estat un dia rodó, hem gaudit de l’art i de bona companyia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *