En procés de contaminació

El dimecres 20 d’octubre visitem al Museu del disseny l’exposició d’En residència que la Clara Nubiola va dirigir, com a artista, el curs passat amb alumnes del nostre institut, alguns dels quals repeteixen l’experiència formant part del projecte d’aquest any amb el David Climent.

Fotografia: Alba Parera

I això és el que ens comenten:

“Va ser impactant veure que tots els treballs que vam fer eren a una exposició” – Sònia

“El projecte que vam fer l’any passat a mi em va agradar molt des del primer dia. Va estar molt guai i molt currat. Quan vam exposar estava molt nerviós. Tenia el meu text estudiat però pensava que ho faria malament i, al final, vaig sortir a parlar i em va sortir bé” – Abraham

“Va ser emocionant veure tot el treball que vam fer. També va ser divertit saber com els companys creien que eren els meus dibuixos” – Aina

Fotografia: Alba Parera

“Em va agradar veure el nostre treball de l’any passat en una exposició. També vaig passar una mica de vergonya, de pensar que els nostres companys d’aquest any vegessin el nostre treball i pensessin que els nostres dibuixos podien semblar de nens petits”.

“Vaig passar una mica de vergonya” – Piero

“A l’exposició, em vaig sentir bastant bé i bastant orgullós del que vaig fer mentre estava amb la Clara el curs passat” – Àngel

“Em va semblar interessant veure el treball que van fer els companys durant el curs passat . Vam veure dibuixos que van fer, inspirats per una professora que es deia Clara. Va ser divertit veure com van treballar i com es van expressar. La Clara ens va explicar que, per poder dibuixar, van fer moltes sortides i activitats de confiança” – Salomé

Fotografia: Alba Parera

En moviment

Som a 14 d’octubre i comencem a moure’ns.

Ens han assegurat que podrem comptar amb un emplaçament més confortable a La farinera. Avui l’amfiteatre serà encara el nostre espai de treball.

Ens anem coneixent

El David s’entrevista amb els alumnes durant dues setmanes, que es converteixen en tres sessions de confidències. Cinc minuts amb cadascun d’ells són imprescindibles per conèixer les seves emocions.

Seguim tirant endavant el projecte des de l’espai de l’institut i, per tant, la mediateca i els esglaons de l’amfiteatre es converteixen en testimonis muts d’aquestes entrevistes.

Engeguem motors

Tanquem el mes de setembre amb la visita el dia 30 del David Climent per fer la primera sessió de presentació del projecte. Tant els alumnes com els docents que col·laborem amb el projecte En Residència el rebem amb expectativa i amb la il·lusió que serà enriquidor per a tots.

En aquest moment, els organitzadors estem buscant un espai adient per poder fer les activitats; així que, mentre estem a l’espera de l’adjudicació d’un indret extern a l’institut, la mediateca ens serveix per fer aquesta sessió inaugural.