Preparant la sessió de contaminació

Us deixem aquí l’enllaç de l’entrada al web de l’institut Verdaguer, on la Mriam Lanzaco, com professora d’educació artística, visual i audiovisual; fa una explicació de com va el procés de Contaminació d’aquest any. El grup de Creadors en Residència (4t ESO A) ja porta dues sessions preparant la presentació per als docents de l’Institut Verdaguer sobre el nostre projecte artístic que estem desenvolupant per mig del creador Ricardo Pérez-Hita .Aquesta contaminació és fruit d’un procés de recerca i treball que té per objectiu també fer intervencions d’art públic sobre l’edifici… s’ha treballat sobre el protocol de cures i espai en comú, i s’ha pensat com poder-lo donar cos i presència artística en l’institut com una forma de repensar les formes de cures, de relacions i d’espais en comú que construïm en els espais educatius i les seves implicacions en el sistema reglat d’ensenyament.

Sobretot mireu el material de vídeos i gràfic que documenta el procés. Aquí us deixem una petita mosta com testatge de la contaminació que es farà a tot el claustre el dia 23 de febrer ales 16,15h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *