Encarem la recta final… de l’ESO

Les setmanes prèvies a les vacances de Setmana Santa les vam dedicar a dissenyar el que serà el projecte final. Ja tenim clares les nostres línies d’interès, que parteixen del desencís que genera una mirada en retrospectiva a l’educació obligatòria, a pocs mesos d’acabar aquesta etapa.

Sensacions de poca utilitat, de pèrdua de temps, d’angoixa, de poc reconeixement… Com expressem aquest malestar de forma creativa? Hem assajat diferents fórmules, hem produït materials que mostrarem al final del procés, moltes converses, hem fet molta feina i tot i això en seguim tenint molta per davant. Volem convertir el final de la nostra estada a l’institut en un espai on compartir els nostres sabers, totes som especialistes en alguna cosa relacionada amb la cultura, i ho volem compartir des de l’horitzontalitat.

I mentre preparem aquest espai desjerarquitzat, encara tenim alguna cosa per tancar: algun fanzine en col·laboració amb el Pou de la Figuera, alguna sessió íntima d’acomiadament de l’institut, una visita al MACBA, decidir que fem amb el vídeo que vam fer de les intervencions del Forat de la Vergonya… el penjarem aviat i us seguirem explicant en les properes entrades!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *