PERÒ QUÈ HEM FET

Des de Octavi Serra EN RESIDÈNCIA

Després de la classe amb l’Octavi, a l’acabar vam explicar què pensàvem abans i després de la primera sessió. Ara us compartim les nostres idees:

Abans: Pensàvem que era avorrit i què només estarem a classe escrivint. Només pensàvem que era un projecte avorrit i què no aniríem cap en lloc. 

Després: Així ha quedat ….

 Cintia Shaka 

____

“Yo pensaba que iba a ser súper aburrido pero al final me ha parecido muy interesante y muy divertido ha sido espectacular así que me gustaría repetirlo y hacer lo de la mano”. Katerine Funez

____

“Jo pensava que anàvem a llegir o parlar de l’edat mitjana i estava equivocada perquè és molt divertit el que fem”.

Samahy Fonseca

____

“Per començar… no se que es l’art, ¿Què és l’art?”.

Isabella Andrade

____

“Pensaba que seria avorridissim però quan l’Octavi va vindre va ser molt divertit fer les manualitats amb el paper de plata y la cinta adeciva”.

Genesisi

____

“Al principi vaig pensar que l’octavi estaria parlant les 2 hores però no,va ser divertit perquè vam fer cosas que ens representaven”.

Melany Carranza

____

“Yo pensaba que seria art amb imaginació i amb un sentit un significat. I ha sigut així”.

Lucas Andon 

Us presentem el nostre institut

Des de Natalia Domínguez EN RESIDÈNCIA

La Natalia ens va demanar si podíem fer fotos del nostre institut. La nostra professora ens va dir que necessitava aquesta informació per realitzar el treball previ i començar el projecte amb nosaltres. Podeu veure les fotos que vam fer del nostre institut per mostrar els diferents racons d’aquest bonic edifici a la nostra artista.

Institut Verdaguer JÚLIA i RAQUEL

Llocs insòlits TEO SELFA
Verdaguer Fotos MEL i ANGEL
Fotos institut HECTOR i ARNAU

LA NOSTRA PRIMERA EXPOSICIÓ

Des de Octavi Serra EN RESIDÈNCIA

Ens ho hem passat molt bé, sobretot quan vam fer la sortida al museu de Mutuo Gallery. Quan vam arribar ens van explicar què faríem i que passaria. Vam tenir la sort de que Jan Barceló, l’artista ens va fer la visita guiada i ens va explicar com va fer els dibuixos i els efectes òptics. Van entrar a una sala on hi havia color i ens vam marejar. Hi havia llums, colors i música. Va ser una xulada.

Aquí us deixem la pàgina web de l’artista i de l’espai:

PORTADA

Home 2017

CONEIXEM L’OCTAVI

Des de Octavi Serra EN RESIDÈNCIA

Aquesta setmana hem conegut l’Octavi i l’Anna. L’ Octavi ens va donar un sobre i després ens va explicar les obres d’art que havia posat al carrer:

Vam veure que les seves obres d’art et volen donar un missatge:

En una d’elles vol dir-li a la gent que la moda ha transformat les seves vides de forma negativa. 

A la segona ens critica el nadal i el consumisme

A la tercera que amb la contaminació, darrere dels nostres somriures hi ha una cara trista i que no sempre veiem les coses com són.

A la quarta és una crítica a la nostre societat i més si veiem que la ma està al costat d’un banc.

A l’última que les coses les podem veure de moltes maneres diferents.

COM VOLEM LA NOSTRA CLASSE

Des de Octavi Serra EN RESIDÈNCIA

El segon dia vam parlar de com volíem que fos la nostra classe. El Pau ens va donar uns fulls per omplir-los dient quines havien de ser les normes o quines creiem que eren les normes.  Vam intentar fer les normes no dient el que no es podia sinó el que si que es podia i el que havíem d’intentar aconseguir. Vam donar opinions respectant el torn de paraula de cada persona i opinió.

EL PRIMER DIA

Des de Octavi Serra EN RESIDÈNCIA

Al començar la classe no coneixíem el profe i ens va dir que havíem d’ escollir un animal per presentar-nos sense paraules. Al principi vam presentar-nos amb un animal fent veus i moviments d’aquell animal i ens ho vam passar molt bé. Després vam parlar de per què havíem escollit aquell animal. Poc a poc vam anar compartint com som, com ens veiem i com pensem que ens veuen els altres.

Avui comencen la escriptura del nostre bloc de CREADORS EN RESIDÈNCIA

Des de Natalia Domínguez EN RESIDÈNCIA

La nostra classe ideal Mateo

Som la classe de 4t C de l’institut Verdaguer, som 17 persones de 14 i 15 anys . Podem dividir tot aquest temps en dues part.

La primera es diria “esperant l’artista” tots volíem conèixer a l’artista , la Natalia Domínguez. Sentíem curiositat per veure com era i que feia per ser nomenada artista. En aquest primer moment la nostra professora ens va explicar que era una artista jove que feia obres d’Art Contemporani. Ens va fer investigar sobre aquest Art que per molt de nosaltres era desconegut i difícil d’entendre. També ens va mostrar un portfolio amb una part de les seves obres exposades en diferents galeries . Vam parlar una mica sobre les coses que veiem a cada una de les obres, els materials que utilitzava i si ens agradava. També vam fer un meet amb la Natalia, que estava inaugurant una exposició a Grècia i per això no podia estar amb nosaltres. Ens va explicar i ensenyar l’obra exposada.

La segona es diu “l’artista ja està amb nosaltres ” ara comença realment la nostra aventura creativa i us l’anirem explicant poc a poc.