PERÒ QUÈ HEM FET

Després de la classe amb l’Octavi, a l’acabar vam explicar què pensàvem abans i després de la primera sessió. Ara us compartim les nostres idees:

Abans: Pensàvem que era avorrit i què només estarem a classe escrivint. Només pensàvem que era un projecte avorrit i què no aniríem cap en lloc. 

Després: Així ha quedat ….

 Cintia Shaka 

____

“Yo pensaba que iba a ser súper aburrido pero al final me ha parecido muy interesante y muy divertido ha sido espectacular así que me gustaría repetirlo y hacer lo de la mano”. Katerine Funez

____

“Jo pensava que anàvem a llegir o parlar de l’edat mitjana i estava equivocada perquè és molt divertit el que fem”.

Samahy Fonseca

____

“Per començar… no se que es l’art, ¿Què és l’art?”.

Isabella Andrade

____

“Pensaba que seria avorridissim però quan l’Octavi va vindre va ser molt divertit fer les manualitats amb el paper de plata y la cinta adeciva”.

Genesisi

____

“Al principi vaig pensar que l’octavi estaria parlant les 2 hores però no,va ser divertit perquè vam fer cosas que ens representaven”.

Melany Carranza

____

“Yo pensaba que seria art amb imaginació i amb un sentit un significat. I ha sigut així”.

Lucas Andon 

LA NOSTRA PRIMERA EXPOSICIÓ

Ens ho hem passat molt bé, sobretot quan vam fer la sortida al museu de Mutuo Gallery. Quan vam arribar ens van explicar què faríem i que passaria. Vam tenir la sort de que Jan Barceló, l’artista ens va fer la visita guiada i ens va explicar com va fer els dibuixos i els efectes òptics. Van entrar a una sala on hi havia color i ens vam marejar. Hi havia llums, colors i música. Va ser una xulada.

Aquí us deixem la pàgina web de l’artista i de l’espai:

PORTADA

Home 2017

CONEIXEM L’OCTAVI

Aquesta setmana hem conegut l’Octavi i l’Anna. L’ Octavi ens va donar un sobre i després ens va explicar les obres d’art que havia posat al carrer:

Vam veure que les seves obres d’art et volen donar un missatge:

En una d’elles vol dir-li a la gent que la moda ha transformat les seves vides de forma negativa. 

A la segona ens critica el nadal i el consumisme

A la tercera que amb la contaminació, darrere dels nostres somriures hi ha una cara trista i que no sempre veiem les coses com són.

A la quarta és una crítica a la nostre societat i més si veiem que la ma està al costat d’un banc.

A l’última que les coses les podem veure de moltes maneres diferents.

COM VOLEM LA NOSTRA CLASSE

El segon dia vam parlar de com volíem que fos la nostra classe. El Pau ens va donar uns fulls per omplir-los dient quines havien de ser les normes o quines creiem que eren les normes.  Vam intentar fer les normes no dient el que no es podia sinó el que si que es podia i el que havíem d’intentar aconseguir. Vam donar opinions respectant el torn de paraula de cada persona i opinió.

EL PRIMER DIA

Al començar la classe no coneixíem el profe i ens va dir que havíem d’ escollir un animal per presentar-nos sense paraules. Al principi vam presentar-nos amb un animal fent veus i moviments d’aquell animal i ens ho vam passar molt bé. Després vam parlar de per què havíem escollit aquell animal. Poc a poc vam anar compartint com som, com ens veiem i com pensem que ens veuen els altres.

QUI SOM

Ara us explicarem què vam fer el primer dia:

Hola a tots, aquests som nosaltres…bé, potser falta alguna persona però… ja la trobarem més endavant. En aquest espai anirem recollint totes les nostres experiències d’aquest viatge que ara iniciem. Espero que navegueu i disfruteu com nosaltres esperem fer.