COMENCEM AMB LA FORÇA DE BANSKY

Després de reflexionar sobre el significat de les obres d’art, de crear les nostres peces i instal·lacions per expresar el que sentim, ara ens inspirem amb artistes urbans com Bansky, Blu. Hem mirat el documental que parla sobre l’obra de Bansky. Volem fer el mateix, ara ens hi posarem…

ABANS DE PINTAR…A PENSAR

El full en blanc és difícil de pintar. En grups, hem començat a buscar pintades i frases que ens ajudin a tenir exemples. N’hem trobat moltes, de tots els temes, de moltes formes, de molts colors… Ara ens toca a nosaltres començar a pensar…en tenim unes quantes però de moment no us les ensenyem…

ANEM A VEURE EL BANSKY

Per fi hem vist el museu. Hi havia moltes obres, molts missatges, moltes coses per pensar.

Ens ha agradat molt però també ens han sortit preguntes… Com pot ser que amb tot el que critica la seva obra, al final de l’exposició hi hagi una botiga…?

VISITEM B-MURALS

Hem visitat B-Murals el lloc on treballa l’Anna. Estava pler d’art urbà, hi havia tot tipus de graffitis i instal·lacions. Després hem donat una volta per les diferents naus i hem vist una obra que havia fet l’Octavi.

Al final hem utilitzant les plantilles que havíem estat treballant els dies anteriors i hem fet graffitis amb els nostres propis missatges.