TOTS CONTAMINATS!!

Ja ho hem fet! tot el dia nerviosos i nervioses, tota la setmana patint, tots pensant com ens anirà, tots assajant, movent les peces, buscant el material i… ens ha sortit molt bé, tot ha funcionat. Molts dels profes que han vingut ens han felicitat i penso que ho deien de veritat. Tot i que no ha estat fàcil posar-se davant de tanta gent hem tingut energia i seguretat per explicar tot el que hem fet.

En aquestes fotos podeu veure les peces que hem creat per a denunciar i expressar els temes que hem decidit tractar: El racisme, la importància de dir la nostra opinió, la lluita contra els rumors, la importància de defensar la diversitat i la necessitat de trencar els estereotips de gènere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *