SALSHIBA

Avui encetem una nova secció!

El darrer divendres, els alumnes van fer un experiment consistent en elaborar una pizza amb ingredients naturals i comparar-la amb una ja feta, comprada en un restaurant… us l’explicarem més endavant.

La secció d’avui té com a objectiu donar a conèixer la salsa elaborada per la HIBA el KARFADI, basada en una antiga recepta familiar que ella ha après de la seva àvia!

Un convidem a tastar-la, està boníssima!

Gràcies Hiba!

Laura Domingo i Jordi Sánchez.

INS. BARRI BESÒS.

OIDO COCINA!

Hola a tothom! Som el Jordi i la Laura, professors de l’Institut Barri Besòs de Barcelona, i volem aprofitar aquesta primera entrada al bloc d’En Residència al Barri Besòs 19 – 20 perquè conegueu els protagonistes del projecte. Els petits textos i el vídeo que trobem tot seguit ens ajudaran a descobrir algunes coses de l’alumnat que, juntament amb el col·lectiu nyamnyam -amb l’Ariadna i l’Iñaki i, també, l’Isaac del MACBA-, se sorprendran i ens sorprendran setmana a setmana durant aquest curs.

SARAY C: M’agrada ballar: vaig començar als 5 anys i ja no he parat. Ballo dances urbanes (hip hop) i també m’agrada el reggaeton. Els meus colors favorits són el blanc, el negre i el rosa pal. El meu menjar preferit són els espaguetis carbonara.   

@saray_cclaveria10

NAYARA: M’agrada molt fer imitacions, em resulta fàcil veure els trets significatius d’una persona i imitar-los. El meu color favorit és el blanc, tot i que el rosa pal també m’agrada. M’agraden molt els animals, però no suporto les rates. La pizza barbacoa és una de les coses que més m’agrada menjar.

DEREK: M’encanten els cotxes que competeixen en Nascar. M’agraden el negre i el blanc. El meu plat favorit és l’arròs tres delícies amb salsa agredolça. Els hàmsters m’agraden perquè els trobo molt juganers. La música que escolto és el rock i també el pop-rock.

@escalonaderek

@viictoor16_

VÍCTOR: M’agrada actuar i fer teatre, perquè en el futur vull ser actor. El meu plat favorit és la pizza, especialment la barbacoa. També m’agrada utilitzar la plataforma Netflix, sobretot per mirar sèries. La meva sèrie favorita és GLEE. Toco el piano i l’ukelele en classe de música.

@m_mariam.15

MARIAM: M’agrada moltíssim el teatre, interpretar i també la música. Toco el piano i l’ukelele. La música moderna m’encanta, especialment la cantant i compositora nord-americana Billie Eilish. El meu color favorit és el negre. M’encanta la pizza sense gluten de pernil dolç i formatge.

SARAY D: M’agrada molt ballar. El meu color favorit és el vermell. Amb relació als plats, no en tinc cap de favorit: m’agrada menjar de tot i descobrir nous sabors.

@saraydejesuspereira6

VASILE: M’agrada molt jugar a futbol i, per això, ho faig cada dia a l’institut com a migcampista. Els meus colors, com a bon aficionat al Barça, són el blau i el vermell. Quan escolto música, prefereixo el reggaeton.

@vasilee_14


ANDREA: No m’agrada res en concret, no tinc moltes inquietuds. Això sí, dedico un muuuuuunt de temps a mirar el mòbil. També m’ho passo bé escoltant música.

@blessivv___


HIBA: M’agrada molt el ball i, també, el dibuix. M’encanta el menjar del meu país, el Marroc; plats com ara el cous-cous o el tajín són deliciosos. El negre i el lila són els meus colors favorits.

@boauli3631


ENCARNI: M’agrada jugar amb el mòbil però, sobretot,  m’encanta fer fotos. El Jordi i la Laura m’acaben de proposar que em converteixi en la fotògrafa oficial del projecte En Residència a l’Institut Barri Besòs.

@encarnii_fernandezz01

AQUI teniu els protagonistes! Properament els posarem cara!

Laura Domingo i Jordi Sánchez.

INS. Barri Besòs.

Barcelona