Aquí nyamnyam i el Besòs presentant-vos Fluffy Disk

Hem arribat a la fi. Un final, però, que ara és també el principi.

I és que avui us presentem un joc que fa les primeres passes i que esperem que ens acompanyi durant molt de temps. Fluffy disk és el resultat d’un procés d’experimentació i aprenentatge amb l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Barri Besòs: hem cuinat a foc lent el concepte de sobirania i, en concret, un munt reflexions al voltant de la sobirania alimentària i de la sobirania tecnològica que ens bullien al cervell.

Aquestes reflexions i pràctiques al voltant de la cuina i el teatre ens van portar a investigar el joc com un dispositiu que ens ajudava a recopilar i compartir els interessos i interrogants que han anat apareixent.

D’aquí sorgeix Fluffy Disk, un joc cooperatiu, per a totes les edats amb què es pot jugar sol/a o en grup. L’objectiu és crear relats enllaçant textos i imatges que provenen del teu propi dispositiu, a més d’altres materials generats durant tot el procés d’En Residència.

Per començar a jugar, només heu d’accedir l’enllaç i seguir les breus i senzilles indicacions que us proposa l’aplicació.

Doneu-vos temps per veure, viure, crear relacions entre imatges i imaginar.

Fluffy té molta paciència, mai s’avorreix.

https://fluffy-disk.netlify.app/

ALEA JACTA EST…

Bé, això s’acaba. el temps, implacable, ens marca el final d’una aventura de viatge apassionant, acompanyats per una gent meravellosa de la qual hem après moolt!

Aquest divendres a les 11 h, podreu veure el resultat d’un treball cuinat de manera minuciosa, a foc lent i amb productes de proximitat…

Es tracta de Fluffy disc, un… no sé, diuen que una imatge val més que mil paraules…

Pot ser un…

 o…

o pot ser…

Tant se val !

Si voleu saber què és, si voleu conèixer el nostre Fluffy disc, us esperem aquest divendres 5 de Juny a les 11h…

Bona sort! I…  ¡que la suerte os acompañe!

Laura Domingo i Jordi Sánchez.

INS. BARRI BESÒS.

Barcelona