Aquí nyamnyam i el Besòs presentant-vos Fluffy Disk

Hem arribat a la fi. Un final, però, que ara és també el principi.

I és que avui us presentem un joc que fa les primeres passes i que esperem que ens acompanyi durant molt de temps. Fluffy disk és el resultat d’un procés d’experimentació i aprenentatge amb l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Barri Besòs: hem cuinat a foc lent el concepte de sobirania i, en concret, un munt reflexions al voltant de la sobirania alimentària i de la sobirania tecnològica que ens bullien al cervell.

Aquestes reflexions i pràctiques al voltant de la cuina i el teatre ens van portar a investigar el joc com un dispositiu que ens ajudava a recopilar i compartir els interessos i interrogants que han anat apareixent.

D’aquí sorgeix Fluffy Disk, un joc cooperatiu, per a totes les edats amb què es pot jugar sol/a o en grup. L’objectiu és crear relats enllaçant textos i imatges que provenen del teu propi dispositiu, a més d’altres materials generats durant tot el procés d’En Residència.

Per començar a jugar, només heu d’accedir l’enllaç i seguir les breus i senzilles indicacions que us proposa l’aplicació.

Doneu-vos temps per veure, viure, crear relacions entre imatges i imaginar.

Fluffy té molta paciència, mai s’avorreix.

https://fluffy-disk.netlify.app/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *