PATRICIA DAUDER; SÒL I SUBSOL

ELS ALUMNES VISITEN EL MUSEU I EXPLOREN EL TREBALL DE L’ARTISTA

El dimarts 19 d’Octubre vàrem visitar l’exposició de Patricia Dauder: Sòl I Subsòl. Ens encaminarem al palau de la Virreina per observar les obres de l’artista que ens acompanyaria durant l’any. 

L’exposició es composava de set estances simètriques, creant una dualitat rarament vista. A la primera trobàvem l’obra ‘Weather Sticks’, una col·lecció de pals de ceràmica que mostren el rastre de la terra i el temps. Més endavant, ens trobem amb ‘Groundworks’, un altra de les seves obres. Aquí ens presenta una successió d’imatges sobre els treballs realitzats l’any 2015, els moviments de la terra efectuats al solar de l’Hospitalet del Llobregat. També tenim ‘Seccions’, un conjunt de litografies inspirades en l’afectació de les illes que més tard ens presenta amb la filmació ‘Insulana’. Aquesta recull varis vídeos sobre l’explosió volcànica succeïda a les Açores entre 1957 i 1958. El film es va gravar amb la particularitat d’un S16mm i presentat amb un 35 mm.

molts de nosaltres no aviem anat mai al palau de la Virreina i ens va semblar un edifici molt interessant

La exposició ens captivar per ser única i diferent a qualsevol altre exposició que haguéssim vist. L’obra de la Patrícia ens fa reflexionar sobre l’ efecte del temps i el procés de treball que hi ha darrere cada peça.

Una exposició poc comú que combina el món audiovisual amb l’art contemporani. ~Bruno

Una de les obres que més ens va agradar va ser la de ‘Weather Sticks’ que son 60 peces fetes amb fang. L’obra es la relació entre els pals de ceràmica i la humitat del subsòl. ~Candela

Carla Naranjo, Laia Olaizola i Neo Moncosí Balboa. 4rt B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.