Vols parlar taula?

Hem finalitzat la residència a distància, trobant-nos setmanalment, conversant, treballant, pensant… i sobretot brodant!

Hem preparat una peça molt especial, i us volem convidar a la propera tardor a un àpat també molt especial… Mireu, mireu…

I aquí, un petit resum visual del què han estat aquests mesos de treballs! Quina emoció recordar tot aquest temps compartit!! Amb ganes de retrobar-nos, de retrobar-vos!!

Vols parlar taula?

Maria Llop i Vanesa Varela EN RESiDÈNCiA a l’Institut Doctor Puigvert

amb les i els alumnes Rut Barrios, Clàudia Coll, Claudia Domingo, Edna García, Candela García, Joana Jorba, Lucía Labrador, Sara López, Érika López, Hugo Montero, Lizzy Murillo, Ohiane Pizarro, Anna Lara Quinten, Daniel Rivilla, Abril Rueda, Gisel·la Serra, Natalia Torrubia i Lucía Valtuille i les professores Mercè Gaja i Carol Vega.

Realitzat en el marc de l’11a edició de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu.

La residència Maria Llop i Vanesa Varelaa l’Institut Doctor Puigvert ha estat comissariada i coordinada per l’Associació A Bao A Qu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *