CONEIXEM LA IRINA

9 octubre 2020

El primer dia que va venir la Irina vam fer una activitat molt divertida per presentar-nos.

En un full de cartolina havíem de dibuixar un logo que ens representés i a l’altra banda fer 4 parts i escriure les coses que ens agraden fer i les que no, adjectius que ens descriguin i la nostra relació amb l’art.

Amb aquell paper vam fer un avió i posats en dues fileres, una davant de l’altra, vam llençar alhora tots els avions i van recollir el que teníem més a prop.

Després vam fer una rotllana i cada persona va llegir el contingut de l’avió que tenia i els altres endevinaven de qui era.

Ara els tenim tots guardats en una capsa com si fos una càpsula del temps.

Àlex, Maikel, Ainara, Leire i Carla

ENS PRESENTEM

setembre 2020

Hola a tots i totes!!

Som els Creadors de 1r de l’institut Doctor Puigvert.

Amb els pocs dies que portem de classe ens hem adonat que a tots ens agraden les coses relacionades amb l’ART. Ens agrada dibuixar, pintar i alguns cantem, toquem instruments, ballem i fem esport. Però sobretot ens agrada xerrar.

Tenim moltes ganes de conèixer la nostra artista, l’Anna Irina Russell. Estem impacients per saber què ens proposarà fer.

També hem vist els treballs dels anteriors creadors de 1r de l’institut i ens hem adonat de tot el que s’han esforçat i això ens inspira per fer el mateix que ells.

En aquest blog us anirem informant de tot el que farem conjuntament amb l’artista.

Estem molt il·lusionats de formar part d’aquest projecte tan especial.

Text escrit entre tots posant en comú els textos treballats en petits grups.