FORMES I SISTEMES DE COMUNICACIÓ

16 octubre 2020

La Irina ens ha fet pensar i parlar sobre diferents formes de comunicació i hem fet un esquema dels diferents llenguatges: Verbal, no verbal, auditiu, visual, etc.  Molts els utilitzen els humans i altres els animals.

Després ens ha animat a crear per grups una nova forma o sistema de comunicació: un llenguatge, un objecte…, invents que serveixin molt per comunicar-se, però que no siguin molt coneguts. Hem hagut de dibuixar el concepte que volíem fer i hem exposat grup per grup les nostres formes de comunicar-nos.

Dídac, Oriol, Ángel, Leire, Keyla i Anna

LES NOSTRES IDEES

perfums
picar l’ullet
casc de les olors
pere-truites
Unga
mascareta intel·ligent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *