L’HANGAR I EN WILLEM DE HAAN, UN ARTISTA HOLANDÈS

26 de març

En aquesta sessió vam anar a l’Hangar, el taller de la Irina, la nostra artista. Allà vam conèixer en Willem de Haan, un nou artista!, que també està a l’Hangar, on té el seu espai de creació.

En una sala molt gran, en Willem ens va mostrar una breu presentació per ensenyar-nos alguna de les seves obres o creacions. Alguns exemples:

– Una entrada de metro (falsa), en el camp, molt allunyada d’una ciutat del Canadà.

– Unes sabates especials per turistes amb unes tires de xancletes a la part de sobre per donar-li 2 utilitats.

-Un regle que havia fet a ma que marcava 30 cm quan en realitat era de 3 metres. El que feia amb això era apropar-ho a un altre objecte (com una cadira) per enganyar l’ull humà i així semblava que la cadira, en aquest cas, semblés més petita.

Volia jugar amb la nostra ment perquè posava una cosa quan en realitat era una altra. Era una manera de confondre l’espectador.

Després la Irina i el Willem ens van ensenyar el seu taller, l’edifici i alguns espais d’altres artistes. Ens van agradar molt els tallers, eren espaiosos i bonics, fins i tot tenien una cuina comú!

En aquesta visita vam aprendre a percebre i donar-li un altre sentit a tot, i donar-li molta més profunditat a les coses.

En general ens va agradar molt l’Hangar. I en Willem ens va dir que després de les vacances vindrà a veure’ns a l’institut.

Alex, Anna, Berta M., Leire F., Leo, Maikel, Oriol, Sali, Sofia

Si voleu saber més coses d’en Willem i l’Hangar: https://hangar.org/ca/willem-de-haan/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *