Comencem a preparar l’obra!

Avui hem començat a preparar l’obra de final de curs. El David ens ha portat fulls amb idees i ens ha repartit en grups. El grups que hem fet seran amb les persones que ens tocarà representar el dia de l’obra. Cada grup ha començat improvisant i pensant idees per a fer. Poc a poc haurem d’anar construint el nostre propi guió fins a tenir el producte final. Ha estat una sessió bastant entretinguda ja que anem veient que el projecte va prenent forma i crec que pot quedar molt xulo. Estic molt emocionada perquè crec que serà una obra molt entretinguda, divertida i sobretot fora de allò normal. (Júlia Güell)

En aquesta sessió d’avui, ens hem separat en diversos grups. El grup on jo he estat ha estat fent, dient… algunes idees de com serà l’obra de final de curs. També dins d’aquest grup hi ha subgrups, que són els que a l’obra representaran una escena o un tros de l’obra junts. El meu subgrup ha estat començant a practicar una mica i ens han plantejat que nosaltres mateixes fem el guió. També en aquest grup he estat fent coses no normals que podrien aparèixer durant l’obra de teatre. (Mireia Moliné)

Aquest dia va ser un dels meus preferits ja que havíem de fer coses estranyes, com pujar-se un sobre un altre, o anar caminant i caure de sobte… l a part que em vaig divertir molt fent això per l’escenari, crec que vam poder agafar moltes bones idees per l’obra de teatre i segur que alguna de les idees ens servirà per l’obra. (Miró Humet)

Durant aquesta sessió del 15 de febrer vam estar practicant una obra anteriorment meditada pel David. Ens va separar per grups, vam practicar amb uns guions que el David ens va donar i vam improvisar amb accions durant l’actuació. Mentrestant, els altres grups practicaven amb altres guions amb idees diferents, per després, per l’actuació final, unir els diferents grups en la mateixa actuació. (Martí Sepúlveda)

Ayer David nos pidió material así un poco loco o “anormal” para el proyecto final. Yo, junto a Dio, Marti, Miró, Azhar, Eva y las “californianas” hicimos cosas muy muy extrañas entre nosotros, rollo nos cogíamos, uno se ponía encima de otro y cosas así. Esto es el comienzo. (Ella Whiteman)

Avui estàvem redactant i assajant un esbós de la nostra futura actuació. Des d’aquest punt, ja ens hem conegut prou bé com per començar a comptar les sessions que ens falten fins al dia X. Encara tot el guió és massa nuvolat i poc entenedor i, com sempre, ens recolzem en allò que hem après al llarg del trimestre i la nostra capacitat per improvisar. Ara, per fi, ja ve la part més esperada. (Eva Vibliani)

Hem començat a preparar l’actuació que es farà al maig. David ens va donar un guió aproximat, però depèn sobretot de la improvisació. El més probable és que actuï immediatament després de la introducció. Tot semblava força estrany a primera vista, però divertit: teníem idees molt estranyes de com pujar a l’escenari, alguns arrossegaven algú amb ells i hi havia moltes altres aparicions estranyes però força divertides. Estic molt interessada en saber què en sortirà de tot això. (Azhar Khalel)

Hoy fue un día bastante divertido a la par que extraño. Primero que nada hemos empezado la obra, y David, Marta y Alejandro han hecho grupos diferentes, y en cada uno se han trabajado diferentes ámbitos, tipo: social, personal, cultural, etc., de nuevo hablando sobre el tema de la normalidad. Esto por un lado; por el otro nos hemos puesto a improvisar sobre cómo entretener al público al mismo tiempo que nos divertimos y hacemos locuras detrás de la escena. Cada vez nos desenvolvemos más como equipo y obtenemos más confianza, que es lo importante para obtener una mejor compenetración. Nos cargamos unos encima de otros, nos arrastramos, movíamos cosas para allá y para acá, movíamos personas xD, rodábamos… Cosas muy random, fue brutal. (Dio Carbone)

Avui hem començat amb l’obra, ens hem dividit en grups i hem començat a fer diferents improvisacions. Amb el meu grup hem fet improvisacions amb xafarderies com a l’escola, a la feina o pel carrer. Ens han gravat algunes i la veritat que ha sigut bastant entretingut. (Martina Ollero)

Ahir vam improvisar què era normal i què no era normal amb la Martina i el Mateo. Primer vam improvisar que el nostre pare estava posant-li les banyes a la nostre mare i ens vam ficar a la relació de la secretaria i el pare perquè tallin la seva relació. (Brenda Díaz)

Avui hem començat amb la preparació de l’obra i ens han dividit en diferents grups per començar a treballar en diferents àmbits, normals o no normals. El nostre grup era molt gran, així que ens van tornar a dividir en un grup de tres i havíem de posar en un full coses per a ser diferent en la societat, com, per exemple, menjar amb les mans; també vam tenir un debat molt interessant que tractava sobre si estàs obligat a estimar els teus pares. (Hugo Ledo)

Ayer nos pusimos en grupos y cada uno de los grupos tenía que apuntar cosas que podíamos hacer para ser una persona diferente o cosas que podían ser diferentes. Las teníamos que apuntar en una hoja de papel y comentarlas entre el grupo. Salieron temas muy interesantes como, por ejemplo, situaciones extrañas que pasan en un país u otro. (Ada Aparicio)

Avui hem començat a preparar l’obra. Ens hem dividit en dos grups, uns estaven preparant uns guions i l’altre estava fent un manifest. Es tractava de dir idees per animar a la gent a fer coses que no es consideren normals. Vam omplir dos fulls plens de idees, com, per exemple, aprendre a ser estimat, dir NO, no has d’estimar obligatòriament els pares… (Gisela Núñez)

Nosaltres vam estar al grup que no va actuar ni va estar amb el David. Vam fer un manifest per animar a la gent a fer coses considerades “no normals”. També vam estar parlant molt d’uns temes interessants, tal com si s’ha d’estimar obligatòriament els pares. (Júlia Padanou)

Ayer nos separaron en grupos y cada uno tenía  que apuntar cosas que podíamos hacer: por ejemplo, qué es normal en otro país y aquí no (eso me tocó a mí). (Santhiago Ubilluz)

Ahir vam estar assajant el que farem al Teatre Lliure. El David li donava un paper a alguna persona i aquesta havia d’improvisar, havia de parlar molt ràpid. (Gregory Mata)

Comencem l’obra final: 오늘은 막바지 작업을 시작했는데, 최종 결과물이 어떨지 너무 기대됩니다!! 그것은 매우 중요하고 우리 중 많은 사람들이 극장에서 시작하는 것입니다.최종 프로젝트가 정말 기대됩니다. (Paula Moreno)

La semana pasada trabajamos en diferentes grupos para empezar la obra de teatro, nos separamos para ir avanzando con diferentes dinámicas. Mi grupo estaba conformado por Hugo y Ariadne, y creo que trabajamos muy bien y nos complementamos mucho. Nosotros  teníamos la audaz tarea de escribir en una lista cosas o situaciones cotidianas que no nos parecieran normal, ya sea ir desnudo por la calle o gritar de una forma extravagante en un sitio publico. (Víctor Mendo)

El dia 15 de febrer va ser un dia que vam fer una mica d’entrenament sobre l’obra, i ens vam separar per grups; jo vaig anar amb la Martina i la Brenda, i vam fer unes improvisacions sobre tafaneries, unes 7 improvisacions que després ens va gravar la Marta. Va ser una classe molt entretinguda però jo no vaig poder interactuar massa perquè les meves companyes tenen un caràcter molt fort i jo no podia dir res. (Mateo Seith)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *