Sessions de creació a l’institut: Accions i Cossos II

Continuem amb la segona part dels treballs realitzats a classe, entre el febrer i el març, dins de la proposta ACCIONS i COSSOS. En aquesta sessió, l’exercici consistia a poetitzar gestualment quelcom del nostre cos. L’acció havia d’anar acompanyada d’una contextualització per part dels alumnes. De la mateixa manera que en la primera sessió, van sortir propostes molt interessants!

Simetria/Asimetria (Maikel, Itziar i Ainhoa)

S’explica a través d’un bust com l’anatomia humana consta d’unes proporcions. Com que el bust resulta un objecte que imita la realitat, es prenen les mateixes mesures en una persona real. S’observa asimetria.

Batecs de cor (Arnau, Marc, Subin i Abel)

El Subin es tapa amb una jaqueta, simula els batecs del cor amb el seu cos (Bum-bum). Apareixen diverses situacions que modifiquen els batecs del cor: Primer algú que es droga – el cor va més ràpid, després algú que dorm – el cor va lent, algú que s’enamora – torna a anar de pressa, algú que mor- el cor es para.

Neurones i masturbació (Arnau, Marc, Subin i Abel)

Apareix un noi masturbant-se, darrere seu, L’Arnau, el Subin i l’Abel còmicament simulen ser les seves neurones en aquest procés, movent-se, excitant-se i, finalment, relaxant-se.

La clau del cos (Ton i Elies)

Una clau que obre una porta. Algú ajuda a obrir la porta: és l’entrada al cos.

Cuidar (o no) el cos (Guida, Andrea, Berta, Júlia i Teo)

Es fa una fila de cadires que separen dues escenes. En una banda hi trobem dues noies fent exercici, a l’altra un grup fumant i bevent.

Descripció d’un cos (Guida, Andrea, Berta, Júlia i Teo)

Dos cossos estirats a terra. Tres veus descriuen el que aparentment veuen del cos (aspecte físic) i el que s’imaginen d’aquest (aspecte psicològic).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *