CONEIXEM LA MARIONA MONCUNILL I VISITEM EL MUSEU NACIONAL

Dimecres dia 4 d’octubre vam conèixer per primera vegada l’artista Mariona Moncunill. Ens vam col·locar en rotllana ja que d’aquesta manera ens podíem veure tots i era més còmode per tothom, i va ser quan vam aprofitar per fer- li unes preguntes que ja havíem elaborat anteriorment. Gràcies a això vam tenir l’oportunitat de conèixer els seus gustos i com havia arribat a on es troba en aquest moment.

També vam aprofitar per conèixer-nos millor entre tots, compartint els nostres gustos, habilitats… fent així una pluja d’idees que més endavant ens serà d’ajuda pel nostre projecte.

Dimecres dia 11 d’octubre, a les 11:00h,  vam sortir de l’Institut Juan Manuel Zafra per anar al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Una vegada al museu vam deixar les nostres coses  i ens vam dirigir a una sala on ens van rebre alguns dels treballadors del museu inclòs el director, Josep Serra. Ens van donar la benvinguda amb una xerrada en la qual ens van explicar alguns aspectes interessants del museu relacionats amb la seva ubicació i també amb algunes de les seves obres. Més endavant vam fer una sèrie de preguntes; l’accés al museu, el trasllat i el manteniment  de les obres, van ser alguns dels temes que es generen més curiositat. Un cop acabada la xerrada ens van donar les identificacions  que ens converteixen en visitants VIP.

 

Vam tenir un temps per poder visitar lliurement del museu individualment, durant aquesta primera visita la Mariona ens va proposar que estiguéssim pendents del nostre entorn, apuntant les coses que més ens cridaven l’atenció  i  que no només fessin referència a les obres exposades, més aviat que estiguessin relacionades amb  les sales, decoracions, visitants, sensacions… Una de les altres tasques que ens vam proposar va ser fer 3 fotos amb les coses que més ens haguessin interessat.
Un cop acabat el temps ens vam reunir al punt de quedada i tots junts ens vam dirigir cap a la terrassa des d’on es poden observar unes vistes precioses de Barcelona. Finalment, un cop acabada l’activitat vam marxar tots cap a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *