SEGONA SESSIÓ A LA PODEROSA

El dia 24 de novembre, l’última sessió d’optativa el que vam fer en primer lloc, va ser moure’ns per l’espai, primer caminant normal, havíem de mirar als nostres companys i aguantar la mirada fins que ens allunyàvem. I cada cop havíem de caminar més lent, fins que ens vam aturar, amb els ulls tancats. En aquest moment havíem d’endevinar a quin lloc de l’espai estàvem, on estava el Jorge i on estaven els nostres companys.

Després vam estar llegint individualment uns poemes. Entre aquests poemes n’haviem de triar un, i a partir d’allà fer una sèrie de moviments seguint el poema que havíem escollit anteriorment. Amb aquesta sèrie de moviments aconseguiem crear un poema visual, el qual després vam haver de mostrar a la resta de la classe. 

sessió 8: Arbre Genealògic

Vam ensenyar cadascú el nostre arbre genealògic dels nostres grocs que son persones que ens han influenciat molt en la nostra vida com familiars o amics, vam estar comentant-los un per un i estudiant l’estructura i els colors  de com ho vam posar a l’arbre per interpretar la importància d’aquestes persones en la nostra vida.

Després vam llegir uns poemas i vam seleccionar alguns fragments que ens agradaban per llegir-los en la següent classe.

SESSIÓ 6, CADÀVER EXQUISIT

El dimarts dia 27 d’octubre el Jorge ens va ensenyar una tècnica de dibuix surrealista, que es diu cadàver exquisit. Ens va ensenyar a posar-la en pràctica. Consisteix en què en parelles una persona començava a dibuixar la primera part d’un cos (que no calia que fos humà) sense que el company ho veiés. Quan considerava que havia acabat, havia de doblegar el paper per on havia dibuixat i donar-li a la parella, amb una petita senyal per on havia de continuar el dibuix. La parella feia la part que li tocava, sense que l’altre el veiés, i tornava a doblegar el full. Així successivament fins que es fèiem la última part de l’ésser que haviem dibuixat sense saber. Després vam fer això però amb tot el grup de classe partit en dos.