Sortida al museu MACBA

Els nois i noies de l’optativa en Residencia Dilluns 18 de Gener van anar al museu MACBA.
Allà van veure diferents exposicions, la principal que van anar a veure va ser Tony Cokes. S’ho van passar molt bé, per animar la visita van fer un concurs de fotografia a les obres que els hi cridaven més l’atenció. El Jorge els hi va explicar moltes coses a mesura que anava avançant la visita. L’exposició que més va impactar als alumnes va ser la de Fina Miralles.

Sessió 11

El 15 de Desembre del 2020 el primer que vam fer va ser comentar els nostres dibuixos un per un, analitzant els motius psicoemocionals que podien haver condicionat el nostre paisatge, i vam veure que la majoria dels nostres paradisos eren més natura que ciutat.  Hem deduït que quasi tothom ha fet un paisatge no relacionat amb la ciutat.

Sessió 10

La primera activitat vam estar fent uns exercicis que consistien en anar tots junts caminant i baixant al mateix temps. També vam anar caminant per l’espai a diferents velocitats i quan ens creuàvem amb algú havíem d’aguantar la mirada, amb la mirada d’altres persones a sobre teu et pots sentir incòmode. Després vam imaginar-nos el paradís i dibuixar-lo en un paper d’esborrany per després passar-lo a net.