Concert a l’Auditori (11 de maig)

Vam anar a l’Auditori a veure a la Juliane actuar, perquè ella amb un grup de músics feien un espectacle infanti titulat “Ulls clucs”, i ens van convidar. A l’espectacle utilitzaven molts instruments i feien algunes accions divertides. També cantaven i ballaven cançons infantils. No ens va divertir molt perquè no era adequat a la nostra edat, però en canvi vam veure que els nens que havien vingut a la funció s’ho van passar molt bé i no paraven de ballar i aplaudir.

Titelles (4 de maig)

Aquesta setmana, durant una sessió, hem donat vida a les nostres titelles. Ja havíem creat una història amb elles anteriorment, i hem aprofitat per a gravar-la i fer uns dels videos del que serà la nostra mostra. Hem fet diferents tomes de la mateixa escena (enfocant als diferents personatges), i d’aquí a uns dies tindrem acabat tot el vídeo. Mentre que gravavem, ens va resultar un mica incòmode la postura en la que estavem: ajupits per a que no sen’s veiés el cap. Els que ens miraven des de darrera de la càmera deien que es veia molt bé així, però a nosaltres ens va cansar molt. Igualment, va ser divertit.

LA CIANOTÍPIA

El 27 d’abril va venir una artista plàstica, Lucia, a fer-nos un taller de cianotípia.

La Cianotípia és un procediment fotogràfic que dona una còpia negativa de l’original en color blau o cian. Aquest procediment va ser desenvolupat per Anna Atkins, l’any 1843, per estudiar les algues).

Durant la primera hora vam pensar les composicions que volíem fer amb les imatges i objectes que ella havia portat i vam fer com uns “collage”. Després de fer tot això vam deixar-ho al sol per a què reaccionés la substància química que havia posat la Lucia.

Mentrestant, nosaltres vam estar esperant nerviosos ja que aquell dia estava força ennuvolat. Però ,després d’uns 20 minuts quan vam a anar a veure si el producte químic havia pogut fer la reacció desitjada, ens vam quedar molt emocionats veient el curiós resultat final.

A la segona hora, vam fer un collage que consistia en descriure el planeta blau amb imatges de revistes, papers de colors i colors per pintar.