L’IRMA ENS VOL CONEIXER

L’Irma ens vol conèixer com a grup fent diferents activitats. Aquesta activitat és tractava que cadascú escrivíem en sis paperets coses que ens agradaven. Després vàrem fer una rotllana, i quan l’Irma llegia un paperet i algú el tenia igual o similar ens uniem amb una cinta. Creant una mena de teranyina.
L’ Irma va posar-nos un dels seus temes músicals. Ens va fer estirar i ens va proposar tancar els ulls i que la música ens fes pensar, cinc minuts després vam obrir els ulls i en un paper blau fosc (està en la foto d’adalt ⬆️⬆️) vàrem anotar el que la música ens havia inspirat o ens havia fet reflexionar. Els companys van parlar del crush, el mar o fins i tot que no van sentir res. Va ser una activitat que ens va agradar a tots.

PARLANT DE L’EXPOSICIÓ LYR…

Un cop vàrem anar a veure l’exposició LYR de l’Irma Marco trobem un espai per comentar-la, interpretar-la i valorar-la.

Ens vàrem fer un seguit de preguntes que ens han ajudat a reflexionar millor.

Recordes quin era el títol de l’exposició?

Lliberació i reparació, LYR ( liberación y reparación).

Aquestes dues paraules són les que trobem sempre a les botigues de paquistanesos que arreglen mòbils.

Podries descriure de què es tractava?

Es tractava d’una exposició d’uns mobils dins de bosses amb una barreja d’aigua beneïda i aigua micel.lar, tots ells penjats per la pared.

Havies vist alguna cosa semblant?

No, al primer cop d’ull era una mica raro tot plegat.

Creus que els continguts de l’expo tenen alguna cosa a veure amb la teva vida? Per què?

Si! perquè és una metàfora, el mòbil és pot reparar però també es com una reparació per nosaltres mateixos perquè la societat actual és molt adicta al mòbil i a les xarxes socials en general.

Què penses que està volent dir l’artista?

S’està referin a una metàfora sobre l’adicció al mòbil.

Estàs d’acord amb el que expressa l’expo? per què?

Si que estic d’acord, perquè moltes vegades no som conscients d’aquesta adicció

LAIA GARCIA I NAYAT BARTOLOMÉ

REPARACIÓ I LIBERACIÓ

Aquest és el títol de l’exposició de la nostra artista, l’Irma Marco. Ha sigut el primer contacte que hem tingut amb ella. També hem conegut al Marc Balafón, és el nostre mediador .

L’exposició està ubicada a una galeria que es diu Tangent projects a l’Hospitalet de LLob.

És una exposició que vol fer pensar, és una crítica i una metàfora a les xarxes i a l’adicció que crea el mòbil.

A la propera sessió d’en Residència valorarem i reflexionarem sobre l’exposició.

Article:

El dimarts 1 d’octubre vam fer una excursió a una mena de local en el que hi havia una petita exposició. 
Al entrar, el primer que ens vàrem fixar va ser en una paret en la que hi havia bosses amb mòbils i parts de mòbils. L’aigua era de colors i era molt estrany, la reacció va ser pensar: què és això ? pero estava guay a la vegada. En aquella mateixa habitació havia en un altra paret un mòbil penjat i uns cascos connectats. Vaig veure una part del video tractava d’una màquina que estava destrossant uns mòbils i sonava una música de fons, però no el vaig acabar.

Després ens van deixar donar una voltar pel local i vam veure diferents espais d’artistes diferents que la feien servir com estudi per pintar. Hi havien obres molt guays com per exemple una que ens van explicar que estava feta amb carbó i em va agradar.

Quan vam acabar de veure tot vam anar a la sala principal, la dels mòbils, i vam seure al terra fent una rotllana i li vam preguntar a la nostra artista, la Irma, que eren aquelles bosses i es veu que era aigua beneïda amb aigua micel lar ens deia que era per reparar els mòbils pero no funcionava, era una metáfora tracta sobre la dependència que tenim amb el mòbil. En la rotllana també van fer una ronda de com es deiem i que no haviem fet mai.

Finalment la excursió va acabar i va estar divertida pero vam anar a un parc una hora per preparar això que ara estic escrivint.

En definitiva tot ha estat molt guay!!

-Dario Garcia
-Irene Puri

ENS PRESENTEM

Hola! Aquesta és la nostra presentació: Som un grup de 3r d’ESO de l’institut Montjuïc no és la primera vegada que alguns de nosaltres fem En Residència com a optativa.

Aquest curs la nostra artista és l’Irma Marco li agrada crear a partir de diferents llenguatges sonors, visuals, digitals…

I aquests som nosaltres:


Jo soc l’Andrew i és la segona vegada que faig aquest projecte d’en Residència.
Sóc en Razvan és la primera vegada que faig en Residència i m’encanta.
Sóc en Naren i tot just acabo d’arribar de Colòmbia.
A l’Irma li agrada molt crear a partir de les tecnologies. Per aquest motiu li dedicarem el seu nom fet amb peces digitals


Hola som unes estudiants del institut Montjuïc, anem a 3r d’eso i hem volgut fer una presentació més visual. Esperem que us agradi.