Hipperconnectatxs Zona F [online]

Ens trobareu en aquest enllaç!!!

https://hipperconnectatxs.hotglue.me/

Hipperconnectats Zona F són una sèrie de micro-assajos presentats com a collage que mostren un relat col·lectiu, descentralitzat i plural. Veus electròniques, sons ambient, avatars i altres miralls desvien la mirada de les identitats “reals”. Un projecte on l’espai virtual esdevé necessari quan la interacció física ha sigut transitòriament suprimida.

Us convidem a la presentació :D

Ja gairebé estem!!!

Demà dijous a les 12.00 h presentem ‘Hipperconnectatxs Zona F’.

Com ja sabem ha estat un curs ple de reptes que creiem, ens han ensenyat molt, ens han fet més fortes i d’alguna manera ens han unit una mica més.
El projecte ha anat desplegant-se en l’espai virtual, però per tenir un record palpable del procés, hem fet també un fanzín, del qual us mostrem aquí algunes imatges 🙂

Tenim moltes ganes de mostrar-vos també els altres materials que formen el projecte, entre els quals hi ha uns vídeos que l’Òscar Hidalgo aka hiyohiyoipseniyo ens ha ajudat a editar. Aquí el flyer de l’esdeveniment. Fins demà!!!! 😀

FINAL DEL TRAJECTE

Aixó s’acaba !!!

Avui em permeto escriure al bloc com a profe, necessito donar les gràcies.

Sembla que sigui ahir quan vàrem conèixer a l’Irma i el Marc.

REPARACIÓ I LIBERACIÓ (LYR) (amb llums de neó, lletres majúscules i elèctriques). Aquestes van ser les dues paraules de presentació de l’ Irma Marco per donar pas a tot el procés que teníem pel davant. Des d’aquest moment vaig veure que la tecnologia seria la gran aliada d’aquesta nova Residència, els mòbils els tindríem com la gran eina de curs.

Vull agrair moltíssim a l’Irma tot l’esforç, energia i entusiasme que ha posat des del 1r dia fins l’últim. Ha refet el projecte una i mil vegades, cada cop intentant adequar-lo a la situació i no ha defallit mai, sempre amb bon humor i empenta. M’ atreviria a dir que ha sigut el work in progress més intens que hem viscut mai.

Durant el confinament he anat llegint i seguint a l’instagram  les  frases que s’havien anat creant a l’institut i a casa, l’ Irma captava la seva potència i en feia els petits retalls ( banderes, com diu ella ) que  es convertirien en el nostre patchwork final. No ho hem pogut fer com estava previst , algunes de les frases surten a la mostra final però amb un altre format,  això és el “ Site specific” no?

Aquí  deixo algunes de les frases  que han creat els alumnes i m’han encantat:

“La mejor manera de quedarse quieto es el móvil”

“ Els mòbils FUN la vida més avorrida”

“ Tu rodeada de red”

“ Sé tu momento más improvisado”

Haver acompanyat tot aquest procés tan interessant, estrany,  a voltes dur, però meravellós m’ha fet aprendre molt.

 Molt contenta també de la implicació dels nostres alumnes, des del primer dia de confinament han estat connectats, millor dit “Hipperconnectxts”, títol del nostre projecte. Entre tots hem aconseguit que “en Residència” pogués tirar endavant.

Meets, instagram, mails, whatssaps…ens han unit i ens han fet sentir una mica més a prop.

Dijous 11 de juny farem la mostra final, amb moltes ganes que tothom vegi la nostra feina.

M’acomiado citant un parell de  frases de l’ Irma, si ella m’ho permet,  que m’agraden molt.

“ JUST THINK IT”

“ HELLO WORLD_ “

Irma segueix creant banderes i penja-les per tots els balcons!!!!

Gràcies Irma, gràcies Marc, gràcies estimats alumnes.

Un plaer haver treballat amb vosaltres.

Imma Solé