IMATGES QUE ENS REPRESENTEN

Cada dimarts comencem “en Residència” amb 10′ d’activació, alguns dies proposem nosaltres què volem fer, avui l’ Irma ens ha deixat triar; com som molt “bailongos” aquesta sessió va començar amb ”zumba”. Després d’activar-nos la nostra eina per treballar va estar el mòbil. Cadascú havia de buscar en el seu aparell 5 imatges que el representés, podien ser persones conegudes , o tot allò que d’alguna manera ens acompanya cada dia sigui animat, sigui fictici, sigui un desig… tot valia.

Tothom va tenir el seu moment per explicar quin significat tenien les imatges escollides, al final vàrem fer un mural digital.

Collage

L’ Irma ens va proposar fer una activitat que consistia a escriure o dibuixar el que ens motiva, per exemple: frases que ens agraden, cançons que cantem, dibuixos… Després amb tots els dibuixos i frases recollirem idees per fer un collage, la idea és fusionar la música, l’art visual i el moviment a un mural. Va ser una activitat molt entretinguda per tots, ens agrada molt crear a partir del que ens agrada. El més important va ser que vam compartir somriures i opinions, i ens vàrem conéixer una mica més.